It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ruleta ruseasca cu un biciclist

Adăugat de nayghba
Raportează ca șters! 72

Pe principiu’: Eu te omor, eu te ingrop.

** Biciclistul sigur a facut pe el.
** Varf de rampa, mers pe contrasens.

11 comentarii

 1. Nu sunt sigur ca e beat, dar pot afirma ca-i de-o prostie legendara. Merita sa-i faci volanul fular.

 2. Pare să fi fost beat. Mi-ar fi fost teamă și să-l depășesc…

 3. este masina unui popa, sau a odraslei, nu ar si la primul accident,…si scapat.

 4. 90% din soferii de BMW sunt niste idioti si prosti, asta insa e in primii 3 din tara. Urla prostia n el.

 5. la secunda 50 daca venea careva din fata, varf de rampa, …eu deja calculam unde ma mai bag daca ala din fata lui incearca sa il ocoleasca, unde ma duc.

 6. Si de ce nu ai sunat la 112 ?

 7. Te rog, trimite asta la politie!

 8. Manifestarea plenara a imbecilitatii pe drumuri publice. Astfel de cretini omoara oameni nevinovati, apoi scapa cu 2 ani cu suspendare si isi vad linistiti de viata lor fara nicio mustrare de constiinta.

 9. Umbla vorba ca ar avea spate asigurat, recomandarea era sa se faca publica, poate asa se mai sesizeaza careva, prin alte foruri superioare.

 10. Justitiarul

  ROMANIA SPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE Nesecret Ploiesti Nr. 647.061 /24.04.2018 INSPECTORATUL JUDETEAN DE POLITIE PRAHOVA SERVICIUL RUTIER Număr de prelucrare înregistrat la A.N.S.P.D.C.P. 6983 Către, ****************@yahoo.com
  ,
  Urmare petitie primite pe adresa de email oug41.2016.sraph politiaromână.ro a Inspectoratului Județean de Politie Prahova, inregistrată la Serviciul Rutier cu numărul 647.061/10.04.2018, care a fost transmisă Biroului Drumuri Nationale si Europene spre competentă verificare si solutionare, vă comunicăm următoarele: s-a vizionat videoclipul in cauză, postat de dumneavoastră pe site-ul web, YouTube;
  1. a fost identificat conducătorul autoturismului cu numărul de înmatriculare PH 92-BUN, căruia i s-a atras atentia asupra obligativității respectării normelor rutiere.
  2. având în vedere prevederile art. 109 alin. 1 si 2 din OUG 195/2002, respectiv constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se face direct de către politistul rutier sau cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate si verificate metrologic, consemnându-se aceasta în procesul-verbal de constatare a contraventiei, în cauză nu se poate dispune luarea unor măsuri sanctionatorii;
  3. Vă asigurăm de intreaga noastră disponibilitate si obiectivitate in solutionarea problemelor.
  Cu stimă, TSEFUL INSPECTORATULUI Chestor de politie /SEFUL SERVICIULUI EDUARD MIRITESCU Comisar Re politie ADRI COB Ploiesti, Str. Vasile Lupu nr.60 Tel Fax: 0244/595340, e-mai ijpprahova@gmail.com

  Concluzie:
  Se poate, cel putin mustrare, sa stie si nesimtitii ca sunt filmati.
  Drumuri bune!

  • Adica i-au luat caii de la bicicleta. 🙁
   Ori politia o freaca aiurea, ori individul are PCR (pile, cunostinte, relatii) si au dat-o la pace cu o mustrare. I-au scazut oare si nota la purtare ?
   Pentru soferul autobuzului de jandarmerie care a depasit pe linia de tramvai au putut lua masuri pe baza filmarii neomologate (lol), dar in cazul acesta o dau in balarii.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!