BMW rupe parapetul de beton

Adăugat de Cristy SB
Raportează ca șters! 169

Clip situat in ciclul: „Cine-a rupt parapetul?” Iata dovada, daca cumva baietii veseli nu au sunat la 112. Sediul politiei rutiere se afla la 500 m de locul faptei. Politia trebuia sa intervina, macar pentru a dirija circulatia.

14 comentarii

 1. Idiotul a zis ca parapetul e un desen 3D 🙂 Daca poate trece el peste linia continua care are „atata putere”, ti se ia permisul etc., nu poate trece el peste un alt desen… ce daca e 3d si nu 2d ca linia continua 😀

  Mai fabulam 😀

 2. Si daca te opreai sa le dai o mana de ajutor mureai, nu? Poate a fost o greseala nevinovata. Si mie imi place sa injur bemveuri, dar numai pe alea pe care vad in trafic cum fac magarii. De ce nu ai sunat tu la politie? Poate nu avea nici unul telefonul sau baterie. Accidentul nu e in raza vizuala a sectiei de politie.

 3. Cum naiba a reusit ? Derapaj ?

 4. Am trecut si eu ieri pe langa ei. Era un echipaj de la politia locala si o masina de la tractari auto acolo la incident. Cel mai probabil a fost derapaj dar nu inteleg cum au reusit o asemenea manevra.

 5. @stefan ion:indivizii trebuia sa scoata masina de acolo dupa ce politia lua masuri de siguranta.

 6. Crisuper1, revin, de ce nu ai sunat tu la politie?

 7. @stefan ion:ce vroiai sa raportez la politie.Cinci oameni,morti si raniti nu pot anunta,ca eu banuiesc,ca ei nu suna ,ca ce?Dupa 15 minute nu mai era masina acolo si atunci mi s-a parut dubios.Faza am postat-o si se pot lua masuri,daca ceva nu-i in regula.Dupa banuieli nu poti suna,daca nu stii situatia exact.Daca observi,in prima faza,unu are telefonul la ureche.Toata problema era ca au scos masina riscand destul de mult.

 8. Eu inteleg punctul tau de vedere, dar e putin aiurea sa afirmi ca politia e naspa ca nu era acolo, cand probabil nu a chemat-o nimeni. Nu era mare lucru sa lasi geamul jos si sa intrebi „sunteti ok? ati sunat la politie?” Eu asta zic. Daca ti se pare ceva dubios ia niste masuri tu, daca ai ceva simt civic.

 9. Politia nu are nici o vina.Nu i-am acuzat.Trebuia sa fie anuntati,atata doar.Trebuia sa opresc si sa blochez circulatia,nu?

 10. Pana la urma,uite commentul lui Marius SB.I-am banuit degeaba,din cauza incercarii lor de a-si scoate,singuri,masina pe carosabil.

 11. Will it drift even with an idiot behind the wheel? Yes, it will.

 12. O minte odihnita strica bunatate de E36 :(. Viata e dura.

 13. Carte multa nu se cere, prost sa fi sa ai putere…sa spargi betoane.

 14. asa te „balbai” intre sensuri giratorii sau numai acum sa-i prinzi pe astia si din fata si din spate?

  „-”

  daca nici acum camera nu a schimbat comportamentul soferului, sa ma ierte Al de Sus.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!