It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ca in Rusia

Adăugat de Dräxlmaier
Raportează ca șters! 19

Drumul National 1 Fagaras.

Nu contine urme de sange sau de carne, am dorit sa arat doar situatia drumului din oras pentru cei care vor circula prin Fagaras.
Pana la minutul 3 este fara sunet din cauza melodiei care canta in masina.

Preluarea, prelucrarea sau difuzarea acestui material în întregul lui sau doar partial, fara acordul autorului constituie infractiune si se pedepseste conform Legii 8/1996.
Acest material a fost conceput doar pentru difuzarea lui pe site-ul trafictube.ro.

Ce mai caută lumea:
 • trafic auto rusia youtube
 • site-uri cu videoclipuri din mama rusie
 • trafic rusia youtube

7 comentarii

 1. Din partea fara sonor am inteles ca de ce nu s emai da poligonul acum. Multe drumuri arata ca un poligon (de artilerie grea) si trebuie mers ca atare. Practica bate scoala.

  De la partea cu sonor am inceput sa nu mai inteleg nimic, ca era muzica aia data tare, daca tu spuneai ceva ce ai fi vrut sa auzim noi – nu se intelege, iar poligonul continua.

  Pentru partea cu poligonul fa o plingere la administratorul drumului public. Pentru partea cu sonorul… fa-o fara sonor.
  P.S.: Nu e chiar ca in rusia. La ei drumurile sint cam ca la noi, cu diferenta ca-s mai multe, mult mai multe, si daca nu-l repara nimeni apoi nimeni nu-l repara.

 2. + pentru intro ! 😀

 3. Oh, s-a spart drumul, nu-i gluma. 🙁 Ce e muzica din final, fiindca eu cunosc numai versiunea aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=h2CMP6Ew_40

 4. Bine ca aveti ditamai biserica!

 5. Gipul din primul giratoriu cu CJB la numar era primarul, de ce nu i-ai dat un bobarnac? Las ca vin eu in Fagaras si ii bat obrazul ala gros.

  Pe langa ca e prost facut, drumul il strica cacanarii precum cel cu cisterna din al doilea giratoriu, care nu are ce cauta pe acolo. Cand stateam pe bulevard imi trepidau geamurile la balcon toata noaptea de camioane cu lemn furat si soferi de autocar cu durere in paispe.

  Asta pentru ca la Fagaras politia ia spaga in loc sa-si faca treaba.

 6. @NRG Nu era primarul ca m-am uitat si la volan era un barbos posibil calugar. Acum tirurile nu mai pot intra pe centura pentru ca se afla introduc conducte noi de apa si este blocata intrarea. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!