It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

S2Ep2 – mitocanii si alte cele..

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 44

Ca sa nu imi sariti in cap pentru faza de la 1:18, cititi va rog ce spune politia in astfel de cazuri :

„Practic, biciclistii pot traversa carosabilul pe ele, insa nu au aceleasi drepturi ca si pietonii. Atunci cand traseele nu se afla chiar in intersectii, prioritate au soferii!”

„Asadar, biciclistii au prioritate doar atunci cand marcajele de traversare pentru biciclete se afla la un colt de strada si soferii sunt nevoiti sa vireze. Pe drum drept, niciodata!”

„Cu toate acestea, se observa faptul ca realizarea marcajelor de traversare pentru biciclete in proximitatea trecerilor pentru pietoni este de natura a induce in eroare utilizatorii acestei categorii de vehicule, de cele mai multe ori biciclistii avand impresia ca beneficiaza de aceleasi drepturi ca si pietonii aflati in traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, respectiv ca au prioritate de trecere, in sensul definit de art. 6 pct. 26 din OUG nr. 195/2002 republica, cu modificarile si completarile ulterioare, fapt ce contravine prevederilor legale in vigoare si poate atrage raspunderea contraventionala, materiala sau penala, dupa caz”, mai atrage atentia Petru Rumega.

Prin urmare, biciclistii si pietonii nu sunt egali, desi au fiecare „zebrele” lor.

Sursa : http://www.opiniatimisoarei.ro/esti-biciclist-in-timisoara-am-aflat-ce-rol-au-pistele-de-biciclete-din-dreptul-trecerilor-de-pietoni-ce-spune-politia-rutiera/10/09/2015

Ce mai caută lumea:
 • trafictube timi

16 comentarii

 1. Da ce motor ai de se aude asa nervos ca un RS ? 🙂

  • Nu chiar. Un „puturos” de 130cp care doresc pe viitor sa il aduc in jurul a 200. 🙂

  • @DTC La 130 CP nu e chiar asa „puturos” 🙂 Ai si-un cuplu bunicel si avantaje la consumul de combustibil.
   In cazul in care vrei mai mult, vei avea putin (de fapt mai mult 🙂 ) de lucru, dar daca iese bine, vei simti cu siguranta si diferenta 😀
   +

  • Ciudat in filmarile mele nu se auzea la fel acelasi motor cu 131 CP adica AWX , dar pot sa zic ca il aveam ca nu il mai am, l-am dat mai departe acum 2 zile , a fost o masina faina din multe puncte de vedere. Depinde totusi de camera si de antifonarea masinii , sunetul de pe filmare.

  • @GeluCJ : Nu e chiar asa mult de munca sa o aduc la 200. Doar din soft ajunge la 165 iar pana pe la 200 trebuie o turbina mai mare + niste reglaje din calculator. 🙂 Timp si bani sa fie.
   Da, nu e chiar puturoasa, doar glumeam. Trage foarte bine si acum, la 130. Are un cuplu destul de bun. Am avut ocazia sa circul cu un S3, rampat. 😀 Te doare capu’.
   @Ciup : Antifonarea e chiar buna pentru un diesel. Se aude motorul mai tare intr-un megane din 2007 (1.5 dci – 110cp). Cel mai probabil e de la camera GoPro. Capteaza mult prea mult basi si sunete joase.

 2. Frumos, dar am un singur regret, hai doua…

  • Spune-le. 😀

  • Pai cel mai mare regret este la min. 2.22, imi pare rau ca nu l-a luat autobuzul pe capota, macar vreo 5-6 metri. Boul a dat semnal si se gandea ca se baga la tupeu de bmw, nu credea ca vine unu’ mai mare. Pacat, mare pacat !
   Al doilea regret este la 0.22, nici eu nu l-as fi lasat pe ala. Bine, daca eram singur, ca deh, stiu ce inseamna sa ai sotia in dreapta… ;))

 3. @Dragos Anoaica : Daca nu iti dai seama, ai o mare problema. 😀 Acolo ai si un cedeaza trecerea. Cui dealfel daca nu biciclistilor? 😀 😀 LOL

 4. Cred ca la faza cu biciclistul pe trecere pe Take Ionescu avea el prioritate ca e marcaj pe langa trecere si ai 2 indicatoare cu atentie biciclisti pe stanga si pe dreapta…

  • Crezi? Ia citeste ce zice legea :

   Potrivit art. 135 lit. g din Regulamentul de aplicare a OUG nr. 195/2002 aprobat prin H.G. 1391/2006, „conducatorul de vehicul este obligat sa acorde prioritate de trecere… cand efectueaza un viraj spre stanga sau spre dreapta si se intersecteaza cu un biciclist care circula pe o pista pentru biciclete, semnalizata ca atare…”

   Eu nu am facut nici dreapta, nici stanga. Citeste in intregime aricolul acela de pe site. 🙂

 5. 0:29, eu daca eram cu sotia, tocmai ca nu il lasam ca sa o enervez putin ( nu-i plac road rage-urile ) :))
  0:59, pacat ca nu eram eu, deoarece trebuie sa-mi fac bara din fata si o faceam MOKA.
  1:24, chiar m-am speriat, ma gandeam ca nu il vezi pe ala parcat cu fundul iesit.
  2:34, e de plans, dar ce mai radeam daca il lua „putin„.
  +

  • Nici ei nu ii plac „road rage-urile”. Nici nu poti stii cat de greu m-am abtinut sa nu ma tin de curu lu ala din fata. Dar sunt impacat cu gandul ca a vrut sa fenteze limitarile de viteza, dar a luat-o pe cea de pe contrasens. 😀 😀

  • Aia asa e. Mai 2 si schimba telescoapele :))

 6. Lasa-ma sa ghicesc, cel de la 0:50 avea numere de franta 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!