M-am saturat de iarna si drumuri proaste!

Adăugat de borgia
Raportează ca șters! 23

Nu se mai termina iarna aici, niciodata …

9 comentarii

 1. came back to romania, U’ll see the endless summer :))))

 2. Si eu care traiam cu impresia ca in „tarile cu apa calda” nu exista zapada pe asfalt, nici macar pe viscol, ca drumurile sunt netede…sau cel putin asta am inteles din ce spun „expatii”.

  • Crezi ca daca ar spune adevarul ar mai avea logica „M**e PSD”?

  • @bnj2 Funny. Eu doar atat va spun, ca aveti drumuri mai bune in Romania decat am eu aici in Montreal…E un dezastru, si sa nu povestesc de linii pe „asfalt”…alt dezastru, dar taxele sunt la fel de mari…Si e interesat cat de mre dezastru e dar nimeni nu misca in front, comunism curat…:)

  • borgia Stiu, dar esti printre putinii care recunosc asta. Pentru restul, unde au plecat curge doar lapte si miere si totul este perfect Doar in Romania este totul de rahat, suntem ultimii, suntem cei mai cu bube, cei mai prosti, cei mai oropsiti de soarta, asa ca M**E PSD! Asta e ironia.

 3. Corturile alea albe, de pe marginea drumului, sunt garaje? Si le poate pune oricine asa marginea drumului?

  • Se numesc „carport” si oamenii si le pun la ei in curte… nu „asa pe marginea drumului” 🙂

 4. borgia nu te contrazic despre drumuri ca n am ajuns in canada dar cred ca n ai mai fost de mult prin romania de crezi ca avem drumuri atat de bune LOL
  stii, in fiecare primavara incepe „marea asfaltare” 😉

  • Am fost ultima data in 2015 si inca o data repet ca sunt varza astia aici in Montreal. Am crezut ca au venit „specialisti” din Romania cind am vazut ca drumul e varza si ei schimba placiile de beton de pe trotuar. Inca o data, am fost in USA de multe ori si drumul e super…Montreal in special si parti din provincia Quebec sunt varza….Liniile care despart benzile sunt trasate nu chiar drept, si cind ajung in intersectie trebuie sa fac un pic de viraj la stanga sau dreapta doar sa ma incadrez pe banda pe care eran inainte de a trece intersectia….varza….Dar cel mai interesant este ca nimeni nu se plange, sau sa faca scandal…Sin in ce priveste cum se conduce, fiecare cam face ce vrea, noroc ca peste tot e linie continua (galbena) si nimeni nu depaseste, ca daca ar fi diferit accidente ar fi ca in RO.

   Numai bine !!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!