It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Am scăpat de data asta …

Adăugat de gCAM
Raportează ca șters! 288

Videoclipul conţine limbaj obscen.

1. O şoferiţă îmi dă emoţii la Universitate.

2. Un nene îmi dă emoţii pe B-dul Berzei, dar măcar şi-a cerut scuze ulterior.

3.  Un moş idiot îmi dă mari emoţii pe Moşilor. Trece peste zonă haşurată, linie continuă, n-are nici o treabă.

4. Un prost vrea să îmi facă o surpriză când mai aveam foarte puţin până la muncă.

Localizari:

1: http://goo.gl/maps/aDjMg

2: nu este de actualitate, http://goo.gl/maps/fGyI9

3: http://goo.gl/maps/c8h5g

4: http://goo.gl/maps/iQjEa

19 comentarii

 1. Tagul ala „pui rca la bataie” nu-i bun 🙂 Tampita chestie a fost introducerea rca-ului. Adica isi face altul asigurare pentru accidentele pe care le provoaca. Tu pagubitul n-ai astfel nici un control asupra situatiei in care ajungi, vei trata direct cu firma de asigurari care i-a dat berbecului cel mai ieftin rca. El vinovatul scapa mult mai bine ca tine, doar da rca-ul, eventual si din pix pe la politie (daca nu semnati amiabila, alta porcarie) si gata. Bine, isi repara masina, dar sigur n-are atat de mult de alergat ca tine, n-are nervi de la eventuale sicane ale inspectorilor de daune, n-are de asteptat poate luni intregi dupa bani…

  Buna treaba ar fi fost sa intre in vigoare masura aia prin care rca-ul facut de tine era responsabil cu repararea masinii tale. Atunci sa fi vazut grija la alegerea asigurarilor, nu ca acum „da-i in ma-sa pe restul, eu imi iau cel mai ieftin rca”.

  Ma scuzati va rog ca am divagat.

  + pentru video, fireste

 2. Ce mama construiti acolo, cu cardu ala de macarale ? 😀

 3. @Mihai S Probabil ca autostrazile suspendate alu’ Oprescu :))
  + pt. clip

 4. mihaibzgica

  @eugen
  in cazul in care esti vinovat iti creste clasa de Malus si odata cu ea creste si valoarea primei
  @MihaiS
  se face un mall, langa Arena Nationala.

 5. galadragos

  La faza cu loganul care a mers inainte in loc sa faca stanga, daca nu aveai camera, si intrai in el, TU erai vinovatul !

 6. @eugen, RCA-ul este obligatoriu, iar CASCO este facultativ.Daca RCA-ul facea ce face CASCO, sa fi convins ca firmele de asigurari ajungeau sa dea faliment din cauza tamponacilor care doreau sa-si repare masina pe asigurare.

 7. @Huffy Eu ma refeream la asta: http://economie.hotnews.ro/stiri-pensii_private-13341720-csa-propune-implementarea-unui-sistem-despagubire-directa-piata-rca-termenul-despagubire-putea-redus-pana-circa-60-zile.htm

  Adica daca esti accidentat de unul din vina lui, tu nu-i mai ceri lui rca-ul, ci mergi la firma unde ai tu asigurarea obligatorie rca. Urmand ca firma ta de asigurari sa recupereze suma de la firma de asigurari a vinovatului. Din pacate propunerea a ramas doar asa, o propunere.

 8. Ideal ar fi sa existe si un pret corect pentru RCA si nu unul bazat doar pe statistici. Exemplu concret: Mi s-a triplat pretul RCA-ului anul acesta, in contextul in care nu am avut nici un eveniment rutier in 8 ani de zile si nici masina nu a fost schimbata in perioada asta.

 9. Cu.pluta.sunt.dus

  @eugen – lucrul acela se face pe Casco. Imi repar masina pe Casco pentru un accident produs din vina ta. Ulterior, societatea la care am polita casco va face o actiune in regres pentru a recupera banii de la tine/asiguratorul tau RCA. De ce multi care au Casco aleg sa faca lucrul acesta? Pentru ca pe Casco se repara mult mai repede masina.
  De ce nu e ok sa facem pe RCA-uri lucrul acesta? Un proces (acea actiune in regres) are si alte cheltuieli (taxa de timbru, onorariu de avocat etc.), cheltuieli ce se vor revedea in asigurarile obligatorii.
  Mi s-a dublat RCA-ul in mai putin de un an de zile desi am permis de 8 ani si nu am avut nici un eveniment rutier. Nu sunt de acord sa platesc in plus pentru ce fac alte persoane de o varsta cu mine sau mai tinere sau pentru altii care nu respecta regulile de circulatie si provoaca accidente. Ei trebuie sa caute solutii pentru a scadea costurile RCA-ului, nu pentru majorarea acestuia, asa cum au facut in ultimii ani.

 10. OBSERVATOR

  Pesemne ca ultimul a reusit sa te enerveze…..
  Rabdare si…… :0 umor.

 11. Legenda spune ca autorul inca il mai injura pe ultimul 🙂

 12. mihaibzgica

  poate nu pare în video, dar la ultima fază am frânat de la 60-70km/h până la aproape 0km/h şi nu credeam că se mai opreşte cel cu dacia la cum venea lansat.
  Chiar m-a speriat!

 13. Clip de nota 10 …

 14. In cat timp ai adunat materialul?

 15. mihaibzgica

  in afara de primul clip filmat la inceputul lunii in curs, celelalte 3 faze au fost filmate in intervalul 05.06.2014-11.06.2014

 16. mihaibzgica

  din pacate

 17. La prima si a 2a masina erai fix in unghiul mort, stai mai aproape de masina din fata sau mai in spate astfel eviti nervi si adrenalina irosita 🙂

 18. La Universitate m-am bucurat ca un copil cand au marcat trecerea prin intersectie. Ani de zile am explicat (prin gesturi alerte) cum se circula acolo…
  Pe Vatra Luminoasa, in zona aceea si la Mega Image iti recomand sa mergi mai incet. Sunt doua treceri de pietoni periculoase din cauza vizibilitatii limitate de masinile parcate.
  A, la intersectia cu Calea Mosilor cea mai tare e banda din dreapta. O iei pe acolo ca sa mergi inainte si te opresti in masinnile parcate…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!