A scapat cu o julitura…

Adăugat de Suhaib
Raportează ca șters! 75

Se da o doamna in varsta pedaland o bicicleta electrica,pe deal in jos  .

Mi-a spus ca s-a speriat de mine,a franat si a cazut,nu se astepta sa vina nimeni din partea aia.

Am coborat sa o ajut ,am intrebat-o daca are nevoie de ambulanta,dar noroc ca purta casca,si a scapat doar cu o julitura la picior.   I-am dat un pansament,si am plecat fiecare in drumul nostru.

Filmarea o voi mai pastra inca un an de zile(aproximativ),caci a mai trecut inca un domn acolo si nu stiu sigur daca a vazut ce s-a intamplat,si nu vreau sa ma trezec cu probleme,ca am lovit-o si am plecat mai departe.

Camera cu unghi larg.Obiectele sunt mai aproape in realitate.filmat in 1080p.

7 comentarii

 1. Cu.pluta.sunt.dus

  Salve! Trebuia să îi mai dai un brânci după ce pornea la drum! :))
  Foarte frumos din partea ta că te-ai dus să o ajuți! 🙂

 2. Felicitări pentru modul în care ai abordat situația! Mulți doar ar fi râs și și-ar fi văzut mai departe de drum.
  +

 3. doctor faust

  editeaza mai scurt videoul si trimite-l la politia din localitatea respectiva si gata, nu e nevoie sa te stresezi un an…:)

 4. Cum adica vei pastra filmarea inca un an? E pe YouTube, deci e „pe veci”. Sau la politie e nevoie de card cu materialul brut?

  • Anton Alexandru

   Cel putin in Romania anului 2016, la judecatorie, nu politie, e nevoie sa duci pe un cd inregistrarea originala. Aici se intelege filmarea completa, daca camera inregistreaza in calupuri de 5 minute, duci filmarea de 5 minute, nu il editezi deloc. Nu acceptau stick-uri, carduri etc.

 5. Ba din contra, inregistrarile cu alte persoane nu ai voie sa le tii mai mult de nu stiu cate zile sau chiar deloc, ca la noi legea e cam cretina.

  Oricum, respect pentru doamna ca era regulamentar cu vesta reflectorizanta si casca. Am vazut o multime de cretini care merg noaptea pe bicicleta, imbracati in haine inchise la culoare, fara casca si fara vreo lumina.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!