Accident evitat la milimetru

Adăugat de Peter
Raportează ca șters! 101

Așadar… La mine verde de 5-6 secunde.
Dacă o ține tot așa, nu mai apucă să dea jos din parbriz semnul de începător.

7 comentarii

 1. „Dacă o ține tot așa, nu mai apucă să dea jos din parbriz semnul de începător.”
  Apuca cat de curand,dar cu tot cu parbriz.Un cazan mai putin in trafic si un idiot de asemenea.Ideal ar fi cu un stalp sau un copac,pentru ca ar fi nedrept sa mai sufere si altii la cum apuca el sa respect culorile semaforului.

 2. Iveco Stralis

  Mie imi pare ca au trecut doar 2-3 secunde de cand a aparut culoarea verde si pana ai demarat,.Sa nu exageram precum vanatorii sau pescarii.Dar nu asta e ideea,ci cretinul care ti-a taiat fata.Daca aveai un jeep cu bulbar zdravan, merita sa intrii in plin in el.

  • 00:24-00:29- momentul cand se face verde pe sensul meu de mers, respectiv momentul cand apare Solenza in fata mea. Adauga la aceste 5 secunde si galbenul de pe sensul lui de mers, care mai dureaza cam 3 secunde (verificat de mine, am zis ca poate-poate a fortat galbenul). Si daca aveam un SUV cu bullbar, tot rupeam frana. Nu cred ca as putea lovi pe cineva daca pot evita.
   P.S. Nu practic nici vanatoare, nici pescuit. Si imi place sa cred ca sunt obiectiv in aprecieri.

  • iveco, daca nu-l acuzi pe peter ca nu a condus preventiv, tot degeaba !! plus o recomandare de a nu mai iesi pe drumuri daca nu-i respecta pe cei ce incalca grosolan codul rutier !! cah !!

  • Iveco Stralis

   irolfus nu am nimic cu Peter.Ai inteles gresit mesajul meu.In fine,fiecare cu IQ-ul lui.
   Nu-i pot suferi pe cei care pleaca sau trec pe culoarea rosie a semaforului.Mor daca asteapta 1-2 minute?

 3. Peter Thumb up! A avut noroc c-a intalnit un sofer atent si cu reactii bune, altfel primea gratuit un tête-à-queue ca aici:
  https://www.trafictube.ro/accident-live-21/
  P.S. 0:29 Doar ca observatie secundara semnul acela de incepator nici macar nu e bine pozitionat (dreapta-jos pe parbriz) 😀
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!