It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Schema zilei???

Adăugat de animalux
Raportează ca șters! 22

De ce ar fi vrut sa faca asta? Ciudat.. Ciudat rau.. Degeaba era masina pe banda 3 (la partea in care se vede in oglinda ceva acolo in spate), ar fi avut loc, ar fi putut semnaliza si mai mult ca sigur ca il lasa sa intre.. Dar el a ales o metoda mai ciudata.. Chiar si asa..nu inteleg de unde i venise sa faca miscarea, de pe banda 1 sa sara pe banda 4 pentru a merge la stanga.. :)) Ciudat…

12 comentarii

  1. ai casca pe cap? :)) wtf?!

  2. Am ametit 🙂

  3. Ti-ai luat Focus mk1? 🙂

  4. Boss, nu te doare umarul de la mersul cu mana pe geam? Intreb si eu din curiozitate.

  5. In cam 6 luni asa o sa apara un nou specimen .. soferul de Duster. Vad din ce in ce mai multi soferi de duster ca se cred la raliu.. partea cea mai stupida este ca „DUST” in limba engleza inseamna PRAF ergou.. masina este PRAF si vor aparea din ce in ce mai multe accidente.

    • Asa este ! Si eu am observat ca majoritate soferilor de duster sunt cam agresivi in trafic, de zici ca conduc cine stie ce forta a naturii :))

  6. calatorul de altadata

    AM condus DUST-er……bai este sub orice critica si jur,am condus haspe sde feluri de masini si mici si mari…………insa asta este piiiilaf si DA soferi de DUST-er sunt una cu masina…….parca ar avea cel putin Patfinder…..in fine …asta din clip este clar dust!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!