„Schematici” sau doar nesimtiti

Adăugat de grcgbr
Raportează ca șters! 20
 1. Un galatean care depaseste intr-o zona plina de treceri de pietoni prin dreapta, apoi cand vede ca dau semnal sa parchez, se panicheaza ca ii tai fata si ma sicaneaza.
 2. Brailean cu BMW in Bucuresti.  Incearca saracul toate schemele, taie benzi, depaseste suta, trece pe galben, tot timpul am fost in spatele lui la semafor. Dar ce se mai bucura benzinariile cu prosti ca el,iuti de talpa si neuron scurt.
 3. Ialomitean dubist criminal,dupa durerea in supapa pe care o are la volan.  Si mai gaseste si un prieten ilfovean cu autocar la semafor care opreste circulatia .
 4. Un „avariat” tot ialomitean.
 5. In prahova nu au invatat ca parcarea la ik_a  este gratis. Blocheaza traficul, si cand se muta, tot nu ocupa un loc de parcare ca toti ceilalti

Got to love this country si toate specimenele ei.

6 comentarii

 1. Melodia?

  • Este preluata din libraria youtube, mai am doar titlul ei Sad_Past.

 2. Hai ca nici tu nu esti mai breaz.

  • Troll -De la Wikipedia, enciclopedia liberă
   Un troll sau trol[3] este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

   Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această „dezvăluire” publicului larg cu scopul de a defăima.

   Troll-ul atacă orice formă de autoritate care îl împiedică să creeze zâzanie folosind expresii cheie cum ar fi: cenzură, comunism, libertate de exprimare.

   Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele.

  • La prima faza opresti pe linie continua, la a doua esti la semafor pe banda de obligatoriu inainte iar cateva secunde mai tarziu esti pe Colentina, adica evident ai facut dreapta.

  • A căuta (sau a găsi) (cuiva) nod în papură = a căuta sau a găsi cu orice preț greșeli, cusururi acolo unde ele nu sunt; a învinovăți pe nedrept

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!