Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

„Scheme”

Adăugat de florin
Raportează ca șters! 16

Raspuns video cu dedicatie pentru PH si exemple de manevre practicate de „soferi” pentru a evita semafoarele pe rosu, folosirea benzilor dedicate virajelor pentru a face fraierii care sta, etc

Clipul a fost inregistrat noaptea tocmai pentru a evita situatiile generate in timpul traficului de zi de astfel de specimene.

@https://www.trafictube.ro/trecut-rosu/

13 comentarii

 1. Esti un șofer mai prost sau la egalitate cu unul de BMW. Dacă ti venea masina din stânga sau din dreapta si te învârtea un pic aflai si raspunsul la intrebare. De data asta ai avut noroc.

  • Cum se numesc astia care nu dorm noaptea pentru ca nu au reusit sa castige o dezbatere, si se apuca sa faca lucruri tampite in incercarea disperata de a dovedi cat de ridicoli sunt?

 2. Ai riscat prea mult, doar ca sa dovedesti ceva.

 3. Ochiul Nevazut

  Te mananca abc-darul rau de tot. Se vede ca nu-ti place cu el in buzunar

 4. sincer,te ai riscat prea mult ptr a avea ultimul cuvant intr o discutie care nici macar nu trebuia deschisa,ti ai riscat si carnetul…si un posibil accident cu repercusiuni directe asupra ta nu a @Sofer ului De Prahova

 5. @Silviupn si Sofer de prahova, cele 3 comentarii nu va faceau cinste niciunuia, le-am sters.
  Va rog sa va expuneti parerea intr-un mod mai civilizat, sunteti adulti.
  Multumesc.

 6. Cititi si voi descrierea inainte sa comentati, la intersectia unde am trecut pe rosu exista un delay de 3 secunde intre timpi, este destul de larga si asa cum am spus m-am asigurat. A fost riscul meu asumat sa va prezint niste manevre practicate ZILNIC de o gramada… care din necunoastere si/sau nesimtire folosesc orice scuza pentru a se justifica.

  • Ce ai facut tu nu are nicio legatura cu faza din videoclipul meu. Nici macar in aceeasi intersectie. Una e sa vii si sa faci o manevra fara intentie, si alta e sa te pui in pericol doar ca sa castigi Dumnezeu stie ce.
   A, da: am remarcat incercarea de a ma face nesimtit, in mod voalat. O sa tin minte pentru data viitoare cand o sa vrei sa te mai bagi in seama.

 7. ionescu.catalin7

  Noaptea sunt alte reguli.

 8. veneam noaptea si am facut schema asta in constanta, politistul ne-a oprit si n-am scapat decat cu zambete duioase ale fetelor. evident ca e o mârlanie si nu suntem cretini

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.