Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Schimbari de banda

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 46

De ce nu putem folosi B1:
– ca nu vrem
– ca nu putem de: avariati, nehotarati (sau prea hotarati pe chestii aiurea).
In clip apar ambele motive.

Apoi se pare ca sunt invizibil… si celor care nu ma vad li s-a stricat si maneta de semnalizare, ca sa nu cumva sa stiu si eu ce vor sa faca.

ATENTIE: Contine si un organ sexual pe undeva!

4 comentarii

 1. Taxi… vesnica problema: nu se respecta nici o regula de circulatie!

  Doi la mana, e greu pentru anumite (mai multe) persoane sa foloseasca maneta de semnalizare, caci provoaca o serie de carcei la mana stanga si exista riscul sa ramana intepeniti. Fastum gel e scump si nu se merita!

  • Ai fi surprins ca dau de destul de multi taximetristi care merg foarte corect, cred ca pot spune ca sunt majoritari. Doar ca cei care o dau in bara ies in evidenta. Asta din imagini avea tot timpul din lume daca alegea orice alta banda… dar a vrut B3.

   Legat de semnalizare, in cazurile din clip era frumos sa fiu vazut in prima faza, semnalizarea lipsa a fost bonus. 🙂

 2. @RebounD11 0:39 Pe langa permisul in plus din buzunarul taxistului de la 0:39, mai apare unul si la 0:48 in cazul celui cu papucul.
  1:32 Inainte de a semnaliza, trebuia sa se asigure in spate la intrarea in depasire. Se pare ca-i functioneaza totusi semnalizarea dreapta (1:33).
  +
  P.S. 0:52-0:56 Reusita depasire 😆

  • Nici nu am observat papucul ala … dar ca bonus, iese de pe B3 pe B2 si daca se intampla sa iasa si cineva de pe B2 se lasa minim cu claxoane.

   Re: P.S.: Nu mai spune la altii de depasirea de la 0:52 ca nu o sa te creada 😛

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.