It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

M-a scos de pe drum

Adăugat de Peter
Raportează ca șters! 90

Comentariile sunt, cred eu, inutile. Aceștia sunt, cu unele excepții, „șoferii” de Dâmbovița.
L.E. In caz ca intra pe aici, poate se recunoaste.

17 comentarii

 1. Fix pe mijlocul drumului, să nu se răstoarne drumul cu el! Bine că ai încetinit, că dacă ieșeai de pe drum la 50-60km/h pe ploaie, cine știe cum derapai…
  Totul ok? Ai lovit ceva pe la mașină?

  • Diferenta de nivel dintre asfalt si acostament nu este foarte mare. La o prima vedere, nu pare nimic in neregula, dar oricum joi sunt programat pentru revizie si o sa vad pe elevator daca e ceva lovit pe sub masina.

  • Daca e ceva lovit se poate face ceva, legal vorbind, pentru a-l face pe cel ce te-a facut sa iesi de pe drum sa plateasca?

  • Din pacate, nu poti sa-l tragi la raspundere pe vinovat pentru ca „masinile nu sunt atinse”.

  • Emanuele ne lasi cu vorba asta expirata a militienilor? Unde scrie in legislatie ca trebuie sa fie contact intre 2 corpuri pentru a fi un accident? In aceeasi ordine de idei, imi cumpar un tanc din anglia cu senila de cauciuc si ma urc pe toate masinile. Crezi ca va aparea pe tanc vreo urma? Mai citeste putin cartulia:
   Art. 75. – Accidentul de circulaţie este evenimentul care întruneşte cumulativ următoarele condiţii:
   b) a avut ca urmare decesul, rănirea uneia sau mai multor persoane ori avarierea a cel puţin unui vehicul sau alte pagube materiale;
   c) în eveniment a fost implicat cel puţin un vehicul în mişcare;

  • verdenpom

   Cine respectă ce scrie la carte?
   Nici măcar pooliția.

  • verdenpom : mai citeste o data ce am scris eu! Am spus doar ca nu poate sa il traga la raspundere pe celalalt, nu ca nu s-ar considera accident. Stiu clar situatie cand cel din fata mea a provocat un accident si pentru ca nu a atins masina cealalta, nu a putut fi tras la raspundere pt accident.

  • Poate Raffy , care este politist ne poate da un punct de vedere personal 🙂

  • https://razvanbb.ro/video-bine-intram/
   Pe scurt: trebuie dat în judecată, plimbat prin tribunale și poate-poate se rezolvă. Nu știu dacă razvanbb a reușit să o rezolve până la urmă…

  • Ca sa rezumam, „prinde orbul, scoate-i ochii”. 🙁
   Rezultat: amortizorul dreapta fata si-a dat duhul (a iesit uleiul din el), pneul dreapta fata jumulit pe interior (bun de aruncat).

  • Ufff, îmi pare rău!
   Încerci să recuperezi paguba de la el, sau o treci la „cheltuieli neprevăzute” și îi umplem toți frigiderul idiotului ăla?

  • cosmindaniel12
   M-am resemnat cu paguba, dar pentru cineva sarbatorile vin mai devreme, cu frigiderul plin. 😉

 2. Asa am patiti si eu, am iesit pe acostament si apoi am reintrat repede pentru ca venea un sant adanc.
  Rezultat, pneul pe dreapta spate spart, s-a frecat de interior de stratul de asfalt (cred ca erau 10 cm diferenta de nivel) cand am reintrat pe asfalt.

 3. Lipsa marcaje rutiere, ca peste tot in Romania.

  • Drumul respectiv a fost reasfaltat recent. Corect, nu sunt marcaje, dar tot nu e o scuza sa mergi pe mijlocul drumului si, mai ales, sa ramai acolo ca boul cand iti vine alta masina din contrasens.

 4. Peter Baietii astia pana nu ajung emblema pe radiatorul vreunui TIR nu vor intelege ca „merg numa’ putin peste axa de la drum” nu e un mod sanatos de a circula pe drumuri.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!