Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Una scurta: Nu ii place

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 84

Normal ca nu ii place ca cineva sa i se bage in fata. Ce coincidenta, nici mie. 🙂
Localizarea

Ce mai caută lumea:
 • timisoara trafic

8 comentarii

 1. Imi place, era perfect daca intra pe b2 si apoi iti lua fata sa nu ramana dator 😆

 2. @DTC Poate se gandeste mai bine data viitoare cum trebuie sa se insereze in trafic.
  +

 3. DTC nu țin cu el, dar nici cu tine. În vest ai circulat? Când vrea să intre cineva de pe o bretea, și ai banda 2 liberă, de obicei treci pe ea ca să îi facilitezi intrarea. Eu așa făceam în situația de față. Simplu, și nici nu mă mai băteam la cap să frânez și să poluez mediul cu emisii.
  Drumuri bune !

  • @Filip_24 Hai totusi sa nu confundam un gest binevoitor cu o obligatie din codul rutier…
   In plus, DTC a dovedit de nenumarate ori prin filmuletele lui (nu ca acest caz ar avea nevoie de asemenea justificari) faptul ca are obiceiul de exemplu sa nu blocheze inutil banda de inainte-dreapta (care are verde intermitent), si sa ii lase pe cei civilizati sa iasa de pe stradute laterale desi el are prioritate, etc.
   De data asta, poate ca nu a vrut sa schimbe banda atat de aproape de intersectie, sau pe trecerea de pietoni sau in curba (mai ales daca nu a fost 100% sigur ca nu are masini in jurul lui).
   Sau daca ar fi vrut sa vireze fix in intersectia aia la dreapta! Atunci ce ai mai fi zis?
   Cedeaza trecerea = incetinesti si acorzi prioritate. Asta e obligatie. Partea cu schimbatul benzii e doar o favoare, pe care uneori o primesti, alteori nu.

   Oricum, sunt curios cum ai convinge tu politistii sa te ierte ca tu aveai cedeaza, dar te-ai ciocnit de unul pentru ca nu ai incetinit si nu i-ai dat prioritate din cauza ca el era pe b2… doar ca a trecut pe b1 fara sa semnalizeze si a intrat in tine 🙂

   Prioritatea nu se da in functie de banda, pe principiul „lasa ca avem amandoi loc”.

  • Circul si inca foarte des in interes de serviciu. Da, daca semnalizam si ma trageam pe B2 avea dreptul sa intre cum a intrat. Absolut niciodata nu mi s-a intamplat „in vest” sa intre unul ca si asta in fata mea. Daca m-a trageam pe B2, da. Intra. Dar daca vedea ca nu ma retrag, nu se baga. Simplu.

 4. Explică-mi și mie ce pierdeai dacă treceai pe banda 2. Nu zic că ăla are dreptate.
  Dar explică-mi.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.