It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Scurte: ce ma enerveaza (4)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 98

Intersectia asta devine o sursa continua de idioti… Nu e singura care ma enerveaza la modul asta, alta care imi vine in cap e Piata Leonardo da Vinci cand faci stanga de pe Vasile Parvan pe Michelangelo, unde marcajele sunt ignorate cu desavarsire.

Clip cenzurat doar audio!

Se poate vedea si aici: https://open.lbry.com/@RebounD11:4/Scurte_ce_ma_enerveaza_4:1
Daca va place acest site de hosting, sau vreti sa scapati de porcariile de pe Youtube cu copyright sau cenzura aleatoare si prost inteleasa, puteti folosi acest link sa va creati cont (nu e obligatoriu). De acum o sa postez si aici (probabil doar aici de la un punct) toate clipurile, sunteti bineveniti sa va abonati.

P.S.: Da, e aceeasi intersectie discutata pe larg aici.

5 comentarii

  1. Aici tu ai gresit pentru ca tu trebuia sa fi pe a 4-a banda pentru a face stanga banda 3 si 2 sunt de mers inainte catre continental , care ii logica ta daca ai pus si marcajele? singur ti-ai dat in cap cu indicatorul … norocu tau ca nu a intrat cel cu skoda in tine ca erai bun de plata

    • Te rog frumos raspunde-mi la intrebarea asta, apoi cere-ti scuze: daca spre Continental e inainte, unde mergi spre dreapta? Si ca intrebare bonus: daca vreau sa merg spre Popa Sapca, in ce directie merg, daca spre Take Ionescu e stanga?

    • Continental banda 1 si 2, Take Ionescu banda 2 3 si 4, Popa Sapca banda 4. Fara doar si poate.

    • adrian.b: esti unul dintre cei 90% care circula corect acolo 🙂

    • @Deyu ,autorul nu a facut stanga , a mers inainte conform marcajului , de pe banda doi putea face dreapta pe banda doi sau sa se incadreze cum s-a incadrat in videoclip , cel cu bmw-ul avea banda de obligatoriu inainte , dar a facut dreapta taindu-i fata . Nu stiu cat de bun de plata era in situatia asta 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!