Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Scurte: ce ma enerveaza (6)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 115

Mica erata: nici soferul nici masina nu sunt reprezentanti BCR. Masina e a celor de la City Limo, soferul nu.

Intersectia Piata Leonardo da Vinci, Timisoara… marcaje de ghidare, marcaje de obligare, fix o singura masina la semafor: pe aia vrem sa o fentam.

Nota pentru urmatorul care va face ca cel din imagini acolo: nu te opri dupa ce iti va fi indoita tabla, mergi direct la Politie. Lipsa sunetului nu e din motive de cenzura, e din motive de „nu intereseaza pe nimeni unde mergeam”.

4 comentarii

  1. Un mare bou! Dacă ar fi găsit pe vreunul ce avea nevoie să-și schimbe oareșce pe la mașină îl șifona de doi lei. Bine și marcajul este de-a’mp…icioarelea. Amandoua benzile indică stânga, cu mențiunea că banda lui indică stânga și după intrarea în intersecție, dar chiorul n-a văzut. Pentru a evita orice confuzie și a difernția benzile, ar fi trebuit ca banda pe care erai inscris să aibă marcaj înainte + stânga.

    • Sunt 2 semafoare… 2 intersectii prin care trec. Prima la care opresc la 0:15 si a 2-a la 0:33 unde eu sunt pe banda de inainte sau la stanga si el e pe banda de stanga. Marcajele sunt bune si vizibile de departe. In plus am stat cam 60 de seunde la semafor unul langa altul, avea timp sa se prinda ce banda merge unde si daca constata ca e inscris gresit sa semnalizeze si sa schimbe banda… totusi eram fix 2 masini, nu e ca si cum astepta cine stie cat.

    • Poate voia să scoată în evidență demarajul : ))))

    • Pai nu l-a prea scos … sau ii chiar asa de slab. Totusi are doar 120 sau 135 de cai si cu vreun sfert de tona mai mult decat masina mea. Eu ma grabeam, aveam o urgenta, dar nu am plecat ca la concurs, pentru ca urgenta era in masina.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.