Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

22 comentarii

 1. Passat B6

  Ala cu a klasse-ul e probabil nazad-istul meu care si-a luat numere definitive 😃.

 2. La faza cu tirul ai gresit si tu. ori depasesti, ori pastrezi distanta si ii lasi pe altii sa se bage. ala nu trebuia sa se bage, dar si daca voia sa se replieze in spatele tirului nu mai putea din cauza ta.
  sunt destui din astia pe care trebuie sa ii depasesc la pachet cu tirul dun cauza ca nu lasa loc, dar nici nu se baga.

  • Pinzariu Teodor

   Subscriu…

  • E obligatoriu sa-i depasesti la pachet cu TIR-ul? Cand n-ai spatiu si nici masina care sa te ajute?

  • Nu apar manevra celui cu Sandero. A facut manevra in mod tembel.
   Dar vorbeam de felul in care a circulat DTC.
   Da, esti obligat sa depasesti la pachet cu tirul pe cel care nu lasa loc de repliere.
   Patesc de multe ori asa. Sunt unii care in localitati sau chiar in afara ma despasesc ca disperatii si pe urma ii gasesc aliniati in spatele unui tir, facand coloana. Si nici unul din grabitii aia nu depaseste, desi exista spatiu si vizibilitate.
   Si atunci intru eu in depasire si trebuie sa depasesc la pachet multi. De multe ori depasesc toata coloana, deci timp era, dar nu se baga nici unul.

   Si am avut situatii cand m-am bagat in depasiri din astea tocmai pt ca fiind in coloana aia era mai periculos, toti mergeau lipiti unul de altul si daca veneau altii din spate si vedeau ca las un pic de spatiu se bagau imediat in fata mea si se lipeau de coloana si ramaneau acolo.

   Ideea mea e ca ori te bagi, ori lasi spatiu si ii lasi pe altii sa depaseasca. Ce a facut el a fost periculos. Ala cu sandero putea chiar sa dea peste el incercand sa se replieze. E bine sa eviti situatiile astea, ca prosti sunt destui pe sosele, nu trebuie sa le mai dai si ocazia sa faca tampenii.

  • @mst : Dupa curba am trecut de tir si dupa prima localitate am trecut si de cel cu sandero. Circula cu 90. La consum, ca si depasirea facuta de el. Sunt genul de sofer care daca am limita 100, circul cu 110, cat sa nu ma ia radarul. Pe tot parcursul traseului (200km) m-au depasit 3 masini. Sandero si alte doua care circulau cu mai mult de 110.

  • @mst – n-ai inteles. Nimeni si nimic nu te OBLIGA sa depasesti. Daca ti se pare ca ceilalti merg prea incet, ai rabdare pana poti depasi in siguranta. La pachet cu un TIR sau nu, asta nu conteaza. Atat.
   Nu merita sa risti vietile altora plus viata ta pentru un castig ipotetic de cateva minute.

  • nu esti obligat sa depasesti, dar daca depasesti esti obligat sa il depasesti la pachet cu tirul. sunt 2 intrebari diferite, cu raspuns diferit.

   dupa cum am explicat, am avut situatii in care a fost mai periculos sa raman in coloana care se tot forma, ca incepeau sa faca manevre tembele cei din coloana.
   polemica nu are sens, ce am zis eu e ca daca vrei sa depasesti sa o faci, iar daca nu crezi ca poti mai bine lasi spatiu.

  • @mst – e o chestie delicata asta cu lasatul distantei daca vrei sau nu sa depasesti.
   In principiu, toti vor sa depaseasca un vehicul mai lent. Doar ca fiecare isi gandeste miscarile in functie de trafic si semne. Cand esti in spatele unui TIR, vrei sa depasesti, dar stii drumul, stii ca in 5 km nu se poate, nu vad de ce ai lasa din principiu distanta in fata ta. Doar cand un dobitoc te depaseste fara minte, si vezi ca nu are loc, incetinesti si il lasi sa intre.

 3. MrCristian

  ala cu sandero de 1,4 cred ca facea depasirea la consum ca daca facea depasirea cu treapta a 3 nu mai avea probleme

 4. koss_14_88

  Alta nascut cu mana pe claxon..

 5. Ionut1984

  Sandero gizaz….basina aia de masina. Abia se misca motorul ala si el depaseste la limita

  • Fiecare isi cumpara dupa posibilitati. Dar cand stii ca nu ai cu ce, nu te bagi in depasiri de genul.

 6. Nu mai claxona ca disperatul, o fi gresit si ei, nu ii scuz, dar si tu mergi ca nebunul si claxonezi ca pe garla..

 7. @DTC Ar fi continuat inainte, dar nu mai avea calea libera. 1:00 A fost de treaba si soferul camionului care-a franat sa-l lase pe depasitor sa revina pe sensul de mers. Celalalt probabil ca i-a transmis „de bine” cat sa-i ajunga mult timp de-acum inainte.
  1:28 Da, iarna nu-i ca vara si nici verdele intermitent nu-i ca cel plin 🙂
  +

 8. Mai sugruma claxonul ala, esti la limita lui plus, spre minus. Chiar nu era cazul de claxoane exagerate !

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.