Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Se trece pe roşu – Şoferi inconştienţi şi poliţie inexistentă – Trafic Bucureşti

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 38

Din păcate, da… semaforul a devenit facultativ. Ruşine, şoferi!
#respectasemaforul #viataareprioritate #setreceperosu

Dacă ai apreciat videoclipul şi vrei să ne susţii proiectul: dă-ne un SUBSCRIBE şi pe canalul nostru de YouTube. Mulţumim!

ABONEAZĂ-TE

Urmăreşte-ne şi pe:
FACEBOOK
INSTAGRAM

9 comentarii

 1. FrozenAlex

  Imaginea perfectă a unei capitale.

 2. apostolmihai93

  La faza 2 din Crangasi se intampla zilnic. Raman blocati in intersectie pentru ca trebuie sa dea prioritate tramvaiului si dupa nu se mai uita ca au altii verde si se baga.

 3. Asta si, mai nou, nu se mai acorda nici prioritate la iesirea de pe strazile secundare…intra ca in branza, cu zambetul pe fata, dupa care iti da cu avariile gen scuze…la misto…

 4. Referitor la unele faze din intersectia de la Crangasi, masinile care sunt oprite in intersectie pentru a da prioritate tramvaiului, nu sunt nesimtiti ptr ca nu dispar din fata autorului. Trebuie sa astepti ca masinile aflate in intersectie sa o elibereze, chiar daca tu ai verde in momentul ala, nu sa te duci peste ei, ca sa blochezi intesectia….
  Dar… mna, nu toti au rabdare… 🙁

  • TrafficShow

   Este corect ceea ce spui, doar ca, daca te uiti mai atent, se observa foarte clar faptul ca unii soferi, pleaca pe rosu dintr-o pozitie in care puteau sa ramana pe loc, fara sa incurce traficul.

  • HaterInTrafic

   toti vin de pe popovat, dinspre centru. si stau in coloana toata straduta aia, apoi forteaza semaforul.

   ca sa faci stanga pe constructorilor tre sa vii pe straduta cu emagul (cea care da in strand), iar acolo se fac alte mizerii. e strada cu doua sensuri, insa zdrentele depasesc coloana pe contrasens pana in intersectie. si nimeni nu zice nimic.

 5. Ce prioritate la tramvai la Crângaşi? Din ce ţin minte, e interzis stânga pe ambele sensuri. Deci, dacă trebuie să dai prioritate la tramvai, din start ai încălcat o regulă.
  Iar semafoarele sunt destul de ok, făcute astfel încât să nu se intersecteze niciun rând de maşini. Acolo iese haos exact fiindcă nu se respectă culoarea semaforului, ca şi la intersecţia de dinainte de Grant.

  • apostolmihai93

   Mishu ai dreptate. e interzis stanga in acea intersectie. Deci asta e prma greseala pe care o fac iar apoi fac ce ziceam eu mai sus.

 6. Nimic nou in acest videoclip. Asa e in Romania de cand ma stiu.
  Pentru politia rutiera, timpul trece – leafa intra lunar pe card.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.