La o secunda de accident – inconstienta si durere-n pix

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 78

Un inconstient care s-a gandit sa-mi testeze franele. Dar nu s-a gandit ca daca reactionam o secunda mai tarziu, sau poate jumatate de secunda, il costa si-l durea mult mai mult, in conditiile in care din spatele meu nu mai venea nicio masina.

7 comentarii

 1. Ce conduci? Din cauza camerei care departeaza sau din cauza franelor/greutatii masinii pare ca nu ai eficienta la franare. Sau ai cauciucuri vechi? Pare ca mult prea mult dureaza pana incetinesti.

  • Eu zic ca a redus destul de repede. Din cate imi dau seama, pare o Skoda Fabia, iar distanta de franare nu pare mai mare de 12-13m. BAnuiesc ca viteza era putin peste 50km/h, iar la cata mizerie(praf/nisip) avem noi pe drumuri, zic ca a franat destul de eficient. Daca in locul lui, era unul cu un Logan MCV generatia veche, fara ABS si poate si cu repartitorul blocat, acum vedeam un poc de toata frumusetea.

  • Claxonul si frana erau legate invers, de aia a durat atat

  • Este Skoda Octavia II.
   Spre surprinderea unora, unii oameni pot sa claxoneze si sa apese pe frana simultan.

  • E Octavia 2. Si avand in vedere ca aveam undeva intre 55 si 60km/h.. Poate multi nu realizeaza, dar si la 50km/h ai nevoie de ceva metri pe franare, nu se opreste masina in locul in care ai atins frana prima data.
   Dupa cum spune si @Peter, unii dintre noi pot apasa frana si claxonul simultan. Cu ce ma retine piciorul pe frana sa apas cu mana pe claxon, sau invers?

 2. Macar de accelera dar nici vorba… viteza melcului miserupist

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!