Un BMW si-un semafor

Adăugat de MRS
Raportează ca șters! 24

De ce e amuzant? Ca avea cedeaza si statea la rosu.
De ce e trist? Ca daca pe verde ii venea unul din stanga, intra in el crezand ca are prioritate.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/semafor-4/

9 comentarii

 1. Semnalizare facuta de dorel la beție, indicatoare de obligare folosite pe post de panouri adiționale, in capul lor suite unul de avertizare si unul de reglementare a priorității… Parerea mea e ca a procedat bine oprind la rosu, semaforul trebuia sa aiba panou aditional cu directia careia se adreseaza sub el; altfel se adreseaza tuturor, chiar daca ii trantesti deasupra obligatoriu inainte si presemnalizare semafor.
  In caz de accident eu l-as face raspunzator pe cel care a aprobat asa ceva.

 2. In tara asta nu ai timp sa te plictisesti… Parca sunt platiti sa faca lucrurile complicat sau pe dos.
  Oare nu era mai simplu sa puna doar semafor + verde intermitent pentru dreapta ? Ori sa mute semaforul dupa breteaua pentru dreapta ?

 3. Puteau sa monteze un semafor aditional cu verde intermitent pt dreapta si semnul de cedeaza mai in fata. Oricum situatia e buna de prezentat la scoala de soferi.

 4. Ok, niste incompetenti. Am gasit locatia
  https://www.google.ro/maps/@44.5642739,27.3510359,3a,75y,0.46h,87.54t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5VTtyV2rXbZPP2aZY6IuJw!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro
  Asa cum se vede si in film, mai exista un cedeaza si pe breteaua de dreapta dar nu imi era clar daca e bretea (adica exista fizic o insula) sau cel ce face dreapta s-ar intersecta cu cel ce vine din fata si face stanga.
  Corect era ca semaforul sa fie pe insula, dupa bretea. Sau, daca tot il vor acolo, verde intermitent pentru ca indiferent de culoare, are cedeaza la capatul bretelei si circulatia se va desfasura asa cum si-au imaginat-o ei, care or fi.
  Raman la parerea mea, BMW-ul a facut bine ca a oprit la semafor pentru ca directia careia se adreseaza semaforul se indica doar cu panou aditional sau sageti pe lampi, nu prin indicatoare de obligare/avertizare/prioritate. Dpmdv, legal, semaforul se adreseaza tuturor.

  „De ce e trist? Ca daca pe verde ii venea unul din stanga, intra in el crezand ca are prioritate.”
  Dupa ce am vazut exact situatia pe google maps, imi permit sa nu fiu de acord cu tine. Are cedeaza si DUPA semafor, asa ca daca a oprit la un semafor gandit dar nu si marcat pentru altii, foarte probabil sa fi oprit si la cedeaza daca venea cineva din stanga.

  • Mersi de link, nici eu nu puteam sa-mi dau seama daca exista insulita. Sunt curios ce raspuns ar fi primit intrebarea – Ce obligatii are conducatorul din imagine daca doreste sa vireze la dreapta?- la un examen auto si nu numai.

  • Plus ca soferul taxiului din imaginea de pe gmaps nu poate vedea culoarea semaforului in pozitia care se afla.

  • „Ce obligatii are conducatorul din imagine daca doreste sa vireze la dreapta?”
   Isi baga picioarele si o ia inainte.

 5. Ochiul Nevazut

  A procedat corect. Conform codului rutier la dirijare: 1 garcea (lipseste), 2 semafor (rosu), 3 indicatoare (daca semaforul nu functioneaza), 4 in lipsa primelor 3 prioritatea de dreapta.
  Oricum dorel a lucrat „inteligent”… Halal specialisti la Slobozia
  +

 6. De fapt semaforul i se adreseaza. Eu vad o singura banda, un singur semafor. Semaforul i se adreseaza. Administratorul a dat cu mucii in fasole rau de tot, indicatoare gresite.
  PS: tu de ce stationezi acolo? Ce ai invatat in codul rutier? 25 de metri?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!