It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Semafor stricat si Garcea in actiune

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 50
 1. Unii cred ca trec pe rosu mai des decat vad o femeie dezbracata…
 2. Baietii cu bani isi fac de cap in capitala cu 100+ km/h, dar uita ca exista si treceri de pietoni.. Franare de urgenta! Pacat de masini..
 3. Altu’ grabit..
 4. Garcea-n actiune. Faza demna de filmele cu Louis de Funes…
Ce mai caută lumea:
 • trafic tube politia rutiera

6 comentarii

 1. Întrebare de om curios. De ce ii făceau stopurile celui cu Mercedes asa?
  Asa sunt acum mașinile mai noi sau de ce? Merci!

  • Cam toate masinile noi (mai putin Dacia cred), la franari de la viteze mari, cu pedala de frana la fund, se aprind intermitent stopurile tocmai pentru a atrage atentia celui din spate ca franeaza brusc. Ideea constructorilor de masini este foarte buna, in special la viteze de autostrada, iti fura repede ochii si te face atent.
   Oamenii aveau undeva la ~100+km/h, iar dupa cat de speriat era pustiul din Mercedes cand a trecut pe langa mine, nu cred ca el a pus frana, ci a pus masina automat. Noroc cu sistemele astea noi, mai scapa si pe altii de actiuni inconstiente ale unora…
   P.S. La cealalta masina a mea, din 2009, sistemul era oarecum gandit, insa porneau automat avariile, nu clipeau stopurile de frana la franari de genul. Chestia cu avariile care porneau singure la frane din astea am impresia ca era implementata si pe masini din 2004-2005..

  • AragazCuBuleDeAer

   Nu cred ca este o setare de viteza, mai repede cred ca este vorba de o anumita presiunea exercitata de pedala in circuitul de franare(exercitata de sofer sau de sistemele de siguranta automate).

 2. Ochiul Nevazut

  Primo: Comaratia Garcea „cu Louis de Funes…” … primul nu se ridica nici macar la degetul mic al celui de al doilea
  Secundo: Ori fluidizezi traficul (din cauza functionarii defectuoase a semafoarelor), ori supraveghezi traficul (si atunci n-ai ce cauta in mijlocul intersectiei).
  Incredibil. „Nu vezi ca e rosu semaforul”… pai tu ce mai cauti acolo? Nu stii ca esti suveran daca tot stai in mijlocul intersectiei si ca semaforul nu mai are nici o valoare prin prezenta ta acolo? … halal …

 3. Nu doar semaforul era stricat…

 4. AragazCuBuleDeAer

  Posibil ca politistul sa fie surprins de pornirea semafoarelor, nu vad masina de interventie semaforizare, panoul de comanda mai mult ca sigur este cel de la 2:21 .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!