Semaforul invizibil de pe strada Jiului

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 61

4 comentarii

 1. Se pare că semafoarele nu sunt vizibile din nicio direcție, nici de pe strada Jiului, nici de pe Natației. 🙁

 2. Sincer vorbind, semaforul de pe Jiului, în sensul spre Piața Presei Libere, este dificil de observat în anumite condiții. Prima oară când am trecut pe acolo l-am văzut târziu.
  Și mai recent, în anumite condiții (dubă, camion, autobuz pe banda 1 și eu pe 2) mi s-a întâmplat să îl văd târziu, chiar dacă îl căutam cu privirea.
  Cred că ar trebui dublat de un semafor suspendat. Mi-am spus de mai multe ori să fac o sesizare în sensul ăsta, dar spre rușinea mea, până am ajuns la serviciu sau acasă am uitat de el.

  • Semaforul e chiar foarte vizibil… problema e ca majoritatea celor care trec pe rosu o fac intentionat, sau in cel mai fericit caz au cu totul alte preocupari la volan de nu-l observa… chiar si in situatia expusa de tine, cand un autobuz/camion/tir circula pe banda 1 si-l acopera complet, ai pe partea stanga, pe directia de mers spre PPL semaforul pentru pietoni.

   In alta ordine de idei, acolo am avut prima mea experienta de „near death” la volan… prima masina la semafor, am plecat incet sa fac stanga si cand eram in mijlocul intersectiei am vazut o duba venind dinspre Poligrafiei, am avut prezenta de spirit sa accelerez, a trecut milimetric printre bara mea spate si bara fata a masinii care ma urma.

  • E un singur semafor mic și stingher pe „trotuarul” din dreapta. De primăvara până toamna este mascat de un pom care își varsă crengile stufoase peste gard, cu 20-30m înaintea lui. Marcajele sunt cam șterse de câțiva ani. Nu așa ar trebui să arate o intersecție semaforizată.
   Când vii cu 60km/h, dacă treci prima dată pe acolo, vezi semafoarele din intersecția următoare înainte să vezi semaforul ăsta.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.