It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Semnal stanga pentru stationare pe partea dreapta

Adăugat de catalinux
Raportează ca șters! 2
Ce mai caută lumea:
 • când sau semnal stânga se aprind și stopurile

8 comentarii

 1. la unele loganuri se aprinde semnalizarea cand pun frana…la asta or fi fost inversate contactele de la semnal :))

 2. Am observat şi eu multe loganuri cu semnalizări aprinse la frână… care-o fi cauza?

 3. pinguinu nuclear

  din cauza ca baietii destepti de la renault au incercat sa simplifice la maxim totul la dacii. In general le-a mers, dar la sistemul electric de la logan au cam dat chix.

 4. MobraCosmica

  Golby: la logan alimentarea pe stopuri se face cu niste amarate de fire subtiri,pana aici e ok ele sunt dimensionate la limita sa reziste consumului respectiv. dupa asta intervin mufele care sunt facute execrabil cu pini din metal ordinar care datorita dimensiunilor(pinilor mici) se incalzesc si distrug mufele. ba mai mult , pinii sunt egali ca dimensiune(ingineri francezi retarzi),adica ai 4 alimentari calibrate la maximum pe plus(+) si un singur minus ,tot din aceesi pini subdimensionati care trebuie sa suporte consumul pentru toti ceilalti 4 consumatori(ceata ,marsarier,frana,etc).

 5. MobraCosmica

  uitasem esentialul…dupa ce se incalzeste excesiv minusul ,pinii nu mai fac contact si isi iau minus prin filamentul altui bec din stop,de aici si impresia ca se aprinde,de fapt se incalzeste filamentul din cauza consumului care este redirectionat prin filamentul respectiv(asta pe intelesul tuturor).

 6. pinguinu nuclear

  exact ce am zis si eu 🙂

 7. Mai este si varianta ca tot romanu isi cumpara o coaja de logan, si bine-nteles ii monteaza o coaja de alarma la 100 ron.. caz care l-am patit chiar eu cu loganul mamei, din cauza alarmei auto (MAAT, PROFI), cand era pe liber si apasam frana, imi aprindea avariile, lumina de mers inapoi, bipaia (ca si cand dau in marsalier), si imi aprindea senzorii de parcare..
  Din cauza ca masina a stat ~2 ani si ceva pe dreapta, s-a ancrasat sonda de marsalier si nu mai functiona alarma corect.. am decuplat-o si e ok acum.. toata lumea ma claxona si ma flash-uia fara sa am vreo vina .. noroc ca am scapat de politie, ca ramaneam fara talon..

 8. @Golby Cauza este urmatoarea : Este Dacie.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!