It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sens giratoriu: Regulile traficului sunt grele

Adăugat de A7
Raportează ca șters! 21

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Ce mai caută lumea:
 • nu ai voie sa franezi in sens giratoriu

18 comentarii

 1. — pt 1:30 – 1:56

 2. – pentru faptul ca dramatizezi rau cu opririle. Te-ai oprit in sens degeaba cand puteai doar sa reduci. Cu babuta la fel.. nu stiu ce vroaiai sa filmezi. Daca filmai un milf bun sau o bunaciune ceva mai intelegeam dar asa ???
  Si mai departe ce ai vrut sa dovedesti ? Cand ai un participant la trafic care efectueaza o depasire tu ce faci ? Ii dai ? Ca sa ce ? Ca sa il omori ???

  Mi se pare mie sau esti femeie ?

 3. Mam oprit ca daca nu intram in el. Uite langa el era politia, dupa ce am trecut, am vazut ca au pornit luminile si au mers dupa el. Probabil lau oprit aia nu mai am vazut.
  Cu baba ce sa fac sa merg peste ea sau ce vrei sa spui?
  Cu depasirea nu stiu ce vrei sa spui, te refer la 1:50? Ala nu ma dapasit ca banda stanga a fost pentru stanga sau nu stiu ce vrei sa spui?

  • Baba a trecut, aveai loc sa treci cu un tir si totusi ai ramas pe loc. Cand ai primit claxon din spate ai plecat de pe loc.
   Iar la faza din sens se vede clar ca nu era cazul sa reduci. Dar daca esti incepator se intelege atunci. Individul trecuse deja si tu atunci te-ai oprit….
   La 1:24 era in fata ta si avea distanta suficient de mare. La 1.25 era la distanta de tine si tu continuai sa franezi WTF ?

  • @Kspic…te-ai gandit pentru o secunda ca poate omul e foarte atent? de aia franeaza si nu incetineste cand nu primeste prioritatea cuvenita? de aia a oprit cand femeia trecea stranda si nu a plecat pana nu a trecut bine de jumatate drumului?

   PS: nebunaticule…daca tu vrei sa-i dai cu oglinda la funduletz „domnisoarei” e problema ta 😀

 4. La 1:43 incepi sa accelerezi , de ce !?

  • Pentru ca poate…avea voie…e singur pe drum…si ala trebuia sa se duca la stanga?

   De asta nu poti tu dormi noaptea? tu accelerezi cand vrei sau ceri voie in trafic sa apesi pe pedala?

  • FLiT … asta-i problema,ca nu va vedeti de drumul vostru si A7 stie foarte bine ce a facut acolo.Nu „trebuia” sa se duca la stanga,poate schimba banda oricand(pana in linia continua) si o putea face linistit (in cazul in care nu da peste mitocani ca voi).

 5. Ah ok. ala la 1:42 nu ma depasit a fost tot timpul pe banda stanga, care este pentru cei care merg in stanga. A fost si linea continua nu a fost o depasire.

 6. A7 ! Ucizi limba romana.

 7. Limba este grea inca nu sunt perfect 🙂

 8. Cate persoane se plictisesc si se uita la faptul ca A7 opreste brusc cand un dobitoc nu-i acorda prioritate…sau cand A7 merge pe drumul corect si altul il depaseste de pe banda de obligatoriu stanga taind linia continua…si tot el este de vina ca vai…a accelerat…de parca ala efectua o depasire legala si A7 nu avea voie sa accelereze…sau ca o femeie in varsta trece fara nici un fel de jena prin mijlocul intersectiei cand trecerea e la 10 metri…A7 indraznind sa opreasca…

  trist…trist…

 9. @A7 Mai bine decat tine, nimeni nu-ti fereste tabla. Si da, unii ca astia ar trebui sa mai revada putin care sunt regulile de circulatie intr-un sens giratoriu. In liniste, pace si cu mult zen … 30 de zile.
  1:48 Ala stia bine ce face acolo si ca B2 duce spre Centru. A semnalizat din scurt si a fortat incadrarea pe B1 pentru virajul la dreapta.
  +

 10. Asa se fereste tabla,accelerand cand vezi pe unu ca vrea sa schimbe banda !?

 11. La 1:45 nu ma depasit a fost tot timpul pe B2. Se vede ca merge in fata si cand trage dreapta semnalizeaza odata u a semnalizat inainte ca sa imi pot dau seama ca vrea sa intra pe B1. Sa bagad inainte ca asa este obisnuit dece sa mearga frumos dupa ceilalti daca poate sa fie mai smechier.

 12. ing.tudor

  La prima faza daca era un impact PV suna asa: neacordare de prioritate la schimbarea benzii de mers. PS: Si cellalalt vehicul era deja in sesnsul giratoriu, nu la intrare, deci fiecare cu drepturi egale, dar benzi diferite., iar linia intrerupta (limita de banda) pentru tine ce semnificatie are?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!