Sens unic – Cascadorii rasului

Adăugat de Frisca
Raportează ca șters! 37

Strada cu sens unic de vreo 2-3 zile, un milion de semne interzis si degeaba, toata lumea circula pe interzis ca-n codru. Daca omu` stie ca acolo era strada cu dublu sens, pai asa e, ca vrea el.

7 comentarii

 1. Cunosc bine strada, azi se serbeaza o saptaman de sens unic.
  Consider ca este gandit sensul unic de o persoana care locuieste in Militari sau posibil Sighetul Marmatie!
  Au facut un o strada cu sens unic fara sa existe o strada complementara; sensul de mers este facut dinspre centrul bucurestiului catre periferie; accesul se face dintr-un bulevard mic( 2 benzi + 1 banda dedicata sens opus) si 3 alei inguste; iesirea de pe strada pe 3 alei inguste si un bulevard aglomerat; pe strada exista cea mai mare scoala din Bucuresti, aprox 3200 elevi) si o cresa. pe o raza de 1 km mai exista 1 liceu, 1 scoala generala si 3 gradinite; fluxul de trafic dimineata pentru cei ce-si lasa copiii la scoala o sa fie intr-o bucla cu blocaj maxim in intersectia de la titan.
  Pe scurt, in loc sa-i certi pe cei ce merg acolo pe interzis mai bine ai analiza impactul sensului unic nou creat si daca tu consideri ca este ceva gresit acolo, poti face si tu o petitie pe site-ul primariei capitalei cu readucerea la circulatia in ambele sensuri.
  Am discutat si cu o echipa de la politia rutiera(din zona) si au spus ca nu stiau nimic de sensul unic si ca s-au trezit si ei ca circulau pe interzis. Dupa 2 zile aceeasi masina era oprita pe strada si avertiza verbal pe cei ce circulau pe interzis, fara sa-i amendeze.
  Si nu, nu merg pe interzis, ocolesc in fiecare zi pe la magazinul Titan.

 2. O fi o tampenie introducerea sensului unic pe acea strada,nu cunosc zona,dar daca asa a gandit un cap patrat ca trebuie sa fie,atunci respecti semnele de circulatie,chiar daca nu-ti convine tie si la altii.5 echipaje de la Circulatie daca ar fi de la un capat la altul al strazii respective care sa amendeze pe cei care circula pe invers 🙂 ,5 amenzi vei incasa.
  Faceti cat mai multi o petitie la Comisia de circulatie de la primaria de sector,in care sa argumentati de ce nu e bine sa fie sens unic acolo.Poate ca cineva care mai gandeste pe la ei,sa schimbe situatia,sau daca nu,sa ofere o alternativa,asta daca configuratia strazilor din zona,permite asa ceva.

  • Tocmai aici e problema. Eu personal am facut petitie la primaria capitalei si la serviciul sistematizare trafic din primaria capitalei, am argumentat cererea dar din pacate atitudinea romaneasca este: hai sa-l aratam cu degetul, sa-l facem de cacao, nu sa rezolvam problema. Eu as fi prezentat videoclipul cu indemnul: fa o petitie sa nu mai mergi pe interzis.
   Sunt convins ca dupa inceperea scolii o sa fie un mare blocaj in cartier. Daca timpul meu de iesit din cartier acum cand traficul e lejer a crescut cam cu 5-7 minute, de stat in cartier, cand incepe scoala o sa fi blocaj total.
   Dar… vom vedea.

 3. Interesant este ca, la final, celui cu duba probabil ii spune cel din fata ta ca e sens unic, dar el tot intra.

 4. Cum vireaza la 0:39 cel cu scoala… Ce sa invete elevul ala, daca nici instructorul nu tine cont de indicatoare si reguli?

 5. Si pe mine m-a surprins , nu am mai intrat de mult pe strada asta si am nimerit exact dupa ce s-au montat indicatoarele doar ca eu nu mi-am continuat drumul.
  Singurul raspuns ar fi ca se incurca circulatia atunci cand veneau parintii sa isi lase copiii la scoala.Daca iti amintesti se aglomera traficul dimineata si pe bulevard.

 6. Andrei Ciocan

  Eu aș fi lăsat dublu sens. Dacă se bloca străduța aia e, nu afecta traficul general. Cunosc zona foarte bine.
  Dacă e sens unic, ăia la ce stau acolo, că teoretic nu mai e semafor. Secunda 1 cum ar veni

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!