Sensul giratoriu de la Târgu Mureș unde poți să mori perfect legal

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 62

Sensul giratoriu care te duce direct pe contrasens unde te așteapt o ciocnire frontală cu cineva care circulă cu viteză pe drum național.

Zilnic au loc accidente în zonă și autoritățile dau din umeri.

Este ieșirea de la Shopping City Târgu Mureș.

13 comentarii

 1. Interesant cum arată pe Google Maps:

  P.S.
  Pin-ul este la coordonatele de pe video.

  • Locația afișată nu conține toate zecimalele, iar informația de pe Google Maps nu este actualizată și nici nu este relevantă. Circulația nu se desfășoară urmărind Google Maps.

   https://i.imgur.com/xPgrC5f.jpg

  • @ics, nici nu am sugerat altfel. Mi s-a părut doar ironic faptul că pe GoogleMaps giratoriul chiar este amplasat într-o poziție corectă, in combinație cu coordonatele GPS care poziționează autorul fix în partea de E a giratoriului (ca în filmare).

   Situația în sine este … made in românia.

  • Este o succesiune de 2 giratorii. Mai este unul și în poziția arătată pe Google Maps

 2. …super naspa, cei de pe DN nu au nici un indicator de cedeaza, doar breteaua care iese din DN spre dreapta in sensul giratoriu are un indicator identic cu al tau… cum draq sunt solutionate accidentele in acea zona ?!?

 3. Exact asta vroiam să scriu și eu 😁

 4. * com. anterior se vroia un răspuns la Huffy…

 5. Aceste mamifere capete de creta cer salarii mai mari…

 6. Intr-o lume civilizata, un avocat, si cel mai prost din curtea satului, ar scoate sute de mii de euro poate chiar milioane din asa ceva.. Pana s-ar satura administratorul drumui de platit daune. Pacat ca nu merge justitia din romania asa cum trebuie.

 7. Mai sunt giratorii de felul asta:

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.