Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Sensul giratoriu – Tataie sunt si eu aici

Adăugat de nshk
Raportează ca șters! 16

Am observat ca lumea nu mai stie sa mearga intr-un sens giratoriu (bine ca in Bucuresti nu avem atat de multe), schimba benzile in sens sau la iesire din acesta. Batranii nu mai au reflexe si ei merg tot drept la iesirea din sens. Pentru o masina sa zicem ca e o paguba mica, dar pentru un motociclist?
Batrani la volan = neatentie.

Ce mai caută lumea:
 • încadrarea pe benzi București
 • cum sa nu incurci intr un sens giratoriu din București
 • https://www trafictube ro/sensul-giratoriu-tataie-aici/#comments

10 comentarii

 1. Ochiul Nevazut

  As mai adauga si unele dame, si teribilisti, si unii preocupati de telefon, si adormiti care si-au luat strada, etc. pentru care marcajele de pe sosea (asa cum sunt ele, mai bune sau mai proaste) nu semnifica nimic…

 2. Nu vreau sa fiu cârcotaș dar oricum nu o sa fiu singura persoana care zice asta, intersecția de la Charles de Gaulle nu este sens giratoriu.

  • N-o fi sens giratoriu dar obligatiile la schimbarea benzilor raman…. 🙂

  • Da, n-am contrazis „skillurile” șoferului din stânga.

 3. Da nu este sens giratoriu,dar nu am stiut cum sa ii zic :)),oricum ca idee ,orice intersectie care nu este „dreapta” 50% nustiu sa tina banda si cine sta pe banda din dreapta trebuie sa evite mai mereu,acelasi lucru si la „sensul” de la universitate.

  • Nici pe banda din stânga nu ești ferit. A se vedea Regina Elisabeta cu strada Academiei venind din sensul de la Universitate. Pe B3 întâmpini aceleași probleme.

 4. este o intreaga aventura in Bucuresti,tocmai pentru asta mi-am luat camera,pierdeam foarte multe faze care merita postate…pentru ca unii sunt chiar idioti…mai gresesti asta e, dar unele sunt prea penibile.

 5. Da’ si incadrarea ta imi place, te-ai incadrat pe banda 1 pentru a iesi pe banda a doua din a treia iesire…
  Mai rau decat tine, venind dinspre statuia Aviatorilor, vad mereu masini incadrate pe banda 1 pentru a patra iesire…

 6. ia numara benzile si vezi de pe ce banda am intrat si unde am iesit…banda 1 de care zici tu are continuitate dupa ce faci dreapta…dar eu mi-am tinut banda tot drumul 🙂

 7. si sa zicem ca mergeam cum zici tu banda 1,era blocata prima parte de platforma,dupa de masina oprita,si de cei care ieseau in „sens”,daca mergeam pe ea nu incurcam tot? de fiecare data sa intru in banda 2 sa ocolesc pe cei opriti?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.