Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

SERIA BIZONI de OLT in trafic EP#1 – Siguranta pietoni 0

Adăugat de Lisandru YTB
Raportează ca șters! 6

Incep o noua SERIE de BIZONI de OLT in trafic si incep cu EP#1 – Siguranta pietoni 0. Civilizatia incepe prin a ne civiliza pe noi (eu macar incerc, dar voi?).

CAMERA: VIOFO A129 DUO IR GPS Best Software Version of VIOFO + tips: https://lisandru.eu/automotive/viofo-…

Check out my gear on Kit: https://kit.co/lisandru06 Donate and support 💲paypal.me/lisandru06 Throw a sub ❤️ & Like 👍 https://www.youtube.com/lisandru06 Give a Like 👍 https://www.facebook.com/lisandruybf Follow me 🔥 https://www.instagram.com/lisandruybf Join us on Discord 💬 https://goo.gl/J1a1Jd Contact for Business / Partnership 📧 contact@lisandru.eu

🎶NCS MUSIC COPYRIGHT (Music provided/owned by NoCopyrightSounds) https://youtube.com/user/NoCopyrightShttp://soundcloud.com/NoCopyrightSounds http://instagram.com/NoCopyrightSounds

2 comentarii

  1. Am si eu o intrebare. De ce filmezi cu camera orientata asa in sus? Ai mileu pe monitor si poti sa vezi doar pe partea de jos a acestuia?

    • Am filmat la inceput asa sus pentru ca nu aveam filtrul care sa anuleze acele reflexii de la bord pe care nu le suportam. In urmatoarele video, inclusiv partea a II-a spre final o sa vedeti ca pozitia a fost readusa la planul normal incluzand partea din fata a masinii.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.