It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

SERIA BIZONI de OLT in trafic EP#3 – Grabiti la volan

Adăugat de Lisandru YTB
Raportează ca șters! 8

Incep o noua SERIE de BIZONI de OLT in trafic si continui cu EP#3 – Grabiti la volan. Best Software Version VIOFO + tips: https://lisandru.eu/automotive/viofo-… Check out my gears on Kit: https://kit.co/lisandru06 Donate and support 💲paypal.me/lisandru06 Throw a sub ❤️ & Like 👍 https://www.youtube.com/lisandru06 Give a Like 👍 https://www.facebook.com/lisandruybf Follow me 🔥 https://www.instagram.com/lisandruybf Join us on Discord 💬 https://goo.gl/J1a1Jd Contact for Business / Partnership 📧 contact@lisandru.eu

3 comentarii

  1. VelPitar și tu

  2. VelPitar si tu dar si binenteles tot cei care parcheaza perpendicular de la 3:15 tu mergi cu „dunga alba intre picioare” si nu pentru ca asta iti doresti, insa in caz de incident eu cred ca vei fi gasit vinovat, deoarece esti pe contra sens.
    Acum ceva vreme intr-un caz de accident cu victime, pe la Constanta parca, s-au gasit vinovati si cei care au parcat pe colt si au obstructionat vizibilitatea si intersectia. De atunci si pana acum nu am mai auzit de o sentinta similara. Deci dubios cu cei parcati anapoda dar care te fac sa gresesti.
    PS
    Bucurestiul este plin de „rable de oameni” care parcheaza pe trecerile de pietoni sau pe colturi, multi au dube opace, nu ai cum sa te asiguri neam de multe ori. Iti trebuie copilot sa coboare sa te ajute sa iesi de pe stradute.

    • Complet de acord cu voi. Din Slatina cea mai periculoasa zona mi se pare de la politie spre piata zahana unde toate trecerile sunt mascate de masini parcate pana in buza iar daca nu incetinesti cu siguranta o tragedie se poate intampla mai tot timpul. Cu siguranta adevarat este si ca lipsesc locuri de parcare si parcul auto a explodat in ultimii ani…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!