It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Shorts (5)- Giratoriu de Dâmboviţa

Adăugat de SP
30

Motto: prioritatea se câştigă cu japca.

 1. Telefonul la ureche, prioritatea poate să mai aştepte.
 2. Intrarea prin alunecare +proba de aruncare în orb în giratoriu.

4 comentarii

 1. Daca ar fi sa o gandim la sange tu trebuia sa ii acorzi prioritate celui cu dacia la prima faza.
  In sensul giratoriu prioritatea se acorda celor incadrati deja, iar dacia sta peste linia de marcaj de dinainte ca tu sa intri in sens… asta asa ca fapt divers!

  • Laurentiu

   Ai permis de conducere?

  • @verdenpom
   După cum spui chiar tu, cel cu Dacia STA. Fiindcă a depășit marcajul, consideri că are prioritate? Exact cum a făcut Vaneo, la a doua faza, căruia i-am dat prioritate, tocmai pentru că CIRCULA deja în giratoriu. Textul de lege parcă se referă la cei care CIRCULA în giratoriu, n’est pas ?
   Art 57
   (4) În intersecţiile cu sens giratoriu, semnalizate ca atare, vehiculele care circulă în interiorul acestora au prioritate faţă de cele care urmează să pătrundă în intersecţie.

  • Si dupa cum ziceam, s-a oprit sa va evite pe voi… a fost inaintea ta, deci tu trebuia sa ii acorzi prioritate. Mergi si intreaba un militian si arata-i filmarea, vezi care e vinovat.
   PS: godina nu se include

   R:
   Hint: Era oprit, dar nu ca sa ma evite pe mine. Pe principiul enuntat de tine, nici Pug-ul alb nu i-a acordat prioritate, nici VW bleumarin. De fapt, chiar si duba era trecuta de marcaj. Gata, ma declar vinovat, merg sa ma autodenunt la rutiera.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!