Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

#shorts – Darwin awards

Adăugat de Anthraxs
Raportează ca șters! 20

Ploaie puternica ✅
Grindina ✅
Motociclist inconstient care fenteaza coloana si depaseste in curba, fara nici o urma de vizibilitate ✅

5 comentarii

 1. Donatorul nu fenta coada, se spune ca fluidiza traficul… :))

 2. In toata lumea civilizata, cand apare un motociclist, i se face loc pe banda, pe langa masini, in special pe ploaie. Stiti de ce? Din bun simt, chestie care la majoritatea posesorilor de permis din Romanika, lipseste cu desavarsire. La noi, marea majoritate, cand vad un motociclist care avanseaza incep pe langa masinile care stau in coloana, fac in asa fel incat sa-i inchida orice portita, pe principuil „daca eu stau, sa moara si capra vecinului”, chestia fiind valabila pentru tot ce este cu doua roti(bicicleta, motocicleta scuter sau trotineta). SA nu se inteleaga gtresit! Nu sunt de acord cu cei care fac depasiri din scurt, slalom printre masini sau mers printre coloanele de pe B1 si B2/B3 cu viteza. Aia nu sunt motociclisti. Sunt donatori de organe.

  • Total de acord Huffy. Si eu le fac loc, ori de cate ori imi am posibilitatea 🙂 Dar nu vii pe contrasens.

   Si un comentariu pe youtube, ca sa va amuzati.:

   Alex Dascalu
   Motociclistii au prioritate, nu sunt obligati de lege sa stea in coloana. Mai invata legislatie pt ca se pare ca ai cam uitat.

   Raspunsul meu:
   Din legislate:

   Art. 120

   (1)Se interzice depasirea vehiculelor:

   k)pe sectorul de drum unde s-a format o coloana de vehicule în asteptare, daca prin aceasta se intra pe sensul opus de circulatie.

 3. Motoristii circula dupa o lege speciala, n-au treaba cu ordonanta 195/2002. Ei si-au luat mobra ca sa fluidizeze traficul, sa infasoare benzile pe roti printre masini in mers sau sa circule pe contrasens (ca nu deranjeaza, boss) numai ca sa le fie mai usor conservarilor cand stau in coloana! :))
  Oricum, ei majoritatea dintre ei merg pe premisa ca o sa-i fereasca ceilalti participanti la trafic, ptr ca atat ii duce pe ei capul.
  Astia si taximetristii sunt 2 specii aparte de participanti la trafic, care trebuie feriti!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.