It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un posibil viitor criminal senil_v2 + sicanare pe autostrada

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 100
 1. Benzile, oglinzile si semnalizarea pentru unii sunt inexistente … mai si comenteaza.
 2. Sicanare periculoasa pe A1 din cauza unuia care doarme pe banda a doua cu 120 km/h.
 3. Politia pe Transalpina, cu telefonul la ureche, intr-un sictir intra pe sensul meu de mers si aproape ma forteaza sa ies de pe drum.
 4. Un idiot dupa care am mers multa vreme si a taiat toate curbele posibile in ultimul hal. Cat pe ce sa se pupe cu unul pe care aproape l-a scos de pe drum.

Daca va place videoclipul, nu uitati sa dati Subscribe canalului: https://www.youtube.com/c/IntamplariDinTrafic

10 comentarii

 1. unde erai pe defileul acela?

 2. O mica completare. Nu era Honda, era o Toyota Prius 😉

 3. finalul te adoarme, muzica ta e deprimanta :))

 4. N-am să-i înțeleg niciodată pe ăștia de taie curbele. Nu știu voi, dar eu mă excit când îmi țin banda și asta mă face să continui până o să am orgasm într-o bună zi.

 5. 0:30 daca nu ai vazut ca autobusul a ocolit ceva de pe banda 1, trecand complet pe banda 2, atunci tu nu trebuie sa ai carnet.

 6. Ursa_Mare

  Problema e ca daca nu stii cu covrigul stai acasa si ii lasi pe cei care stiu… Iar pentru tramvaistii orgasmici, get a room and a life !

 7. mfdunhill

  cred ca cel cu Toyota pe A1 a vrut sa-l determine pe cel cu mercedesul sa treaca pe B1, dar nu se face in acest stil, cu frana in fata lui. cel mai corect este sa dai semnal de depasire si sa astepti un tip rezonabil si daca nu misca nimic ii poti da si un flash sa elibereze banda

 8. Daca este cineva aici care, spune ca nu a taiat curba niciodata, atunci cand nu vine nimeni si ai vizibilitate, eu nu il cred, dar sa mergi in asa hal, cum merge cel cu vw pe drum de munte, cu vizibilitate redusa, el mergand si pe contra sens atunci cand drumul e drept sau cand e linie continua si nu are vizibilitate, asta inseamna sa fii criminal! + pt film

 9. Ultimul cred ca a reusit sa indrepte soseaua. 🙂 Nu a iertat nicio curba.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!