It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sicanare, depasiri, asigurari

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 31

O sicanare, sincer daca nu ma grabeam asteptam sa ved deznodamntul la semafor, cateva depasiri si asigurari.

Ce mai caută lumea:
 • sicanare in trafic tuareg 2015

8 comentarii

 1. incognitescu

  logica sanatoasa, +

 2. nu inteleg care e problema depasirii unei coloane de masini…
  legea nu interzice decat depasirea coloanelor oficiale si / sau in misiune…
  daca te asiguri si nu pui in pericol circulatia si mai ales daca nu depasesti pe zona cu depasire interzisa eu zic ca e regulamentar…

 3. polemici incepute de soferi fara experienta si care cred ca stiu regulile, insa mu stiu nici macar 2/3 din semnele de circulatie iar regulile le stiu de la prieteni…
  legea rutiera e foarte clara si ceea ce nu e interzis nu numai ca e permis dar se si poate face.
  in lege nu zice nicaieri ca nu ai voie sa depasesti 2 sau mai multe masini deodata. zice doar ca atunci cand incepi depasirea trebuie sa te asiguri ca nu a inceput sau nu te depaseste atul. atat.
  ce se intampla daca in fata ta este o coloana mortuara care merge cu 5 km/h? depasesti cate o masina?
  ce se intampla daca in fata ta sunt masini care au limitare tehnica constructiva la 50 km/h si merg cu aceasta viteza in afara localitatii (ca nu poate mai mult)? depasesti cate una?

 4. TeoLdinIasi

  Soferul loganului (2:08) e ruda cu GeluCJ? Ca doar ei fac asta corect 🙂

 5. Esti sofer nu gluma, adica tot NU. Acum iti explic motivele: Tu vezi defectele doar la altii, pe ale tale nicidecum, dar ce sa-ti mai zic de reguli de circulatie, esti un bizon in trafic. Exemplu:
  La 0:54 incepi maniobra de schimb de banda de mers pe linie continua.
  La 1:16 intrii in intersectie pe culoarea galben fixa = rosu in acelasi timp.
  La 1:29 se pare ca, semnul respectiv e o dilema pentru tine, defapt e o necunoscuta. TU trebuie sa le cedezi lor trecerea, prioritate de drum doar daca virezi la dreapta, iar tu faci stanga.
  La 2:57 incepi depasirea ok, insa nu te asiguri ca o poti executa in conditii de securitate, fapt urmare la minutul 3:07 se vede clar linia continua, iar tu ramai pe banda de pe contrasens. Nu asa se executa o depasire.

  Parerea mea? Ai carnetul degeaba. Daca toate astea ti se par „mici greseli” in trafic in 3 minute de clip, chiar nu vreau sa mi te imaginez 24 de ore in trafic.

  • Sper ca nu ai carnet atat pot sa spun.

   0:54 Bun, aici da, iti dau dreptate, dar sa fim seriosi daca tu esti sfant si nu calci liniile acelea „continue” cum le numesti tu in oras , la semafoare, toata stima. Nu e acelasi lucru ca atunci cand faci o depasire pe continua.

   1:16 Iti garantez ca a fost doar galben, stii ce spune legea? Ca poti trece atunci cand nu poti opri, daca puneam frana ma opream poate in mijlocul intersectiei. Si crede-ma ca niciodata nu as pune frana brusca sa ma opresc in mijlocul intersectiei si sa mai trec si peste sinele de tramvai cu frana apasata la podea.

   1:29 aici mi-ai dovedit cat de sofer esti tu si sper sa nu ai carnet. Daca drumul prioritar este cel pe care merg eu si care duce la dreapta, inseamna ca si cei care vin din dreapta au tot indicator cu drum cu prioritate, iar cei care vin din stanga nu pot avea decat cedeaza sau eventual stop. Asadar eu ca sa fac stanga trebuia sa dau prioritate celor care vin din dreapta si atat. Cei din stanga trebuiau sa acorde prioritate tuturor.

   PS: Invata mai intai sa scrii corect.
   La 0:54 nu am inceput MANIOBRA pe linie continua. Dimpotriva, a fost inceputa pe DISCONTINUA

  • La 0:54 nu calci deloc pe linia continua, observ. Totodata vizibilitatea unui sofer se limiteaza la 3, 5, 10 metri in fata masinii, intrucat nu reuseste sa observe coloana din fata care doreste sa faca stanga aflata la 100 de metri.

   La 1:16 daca circuli cu viteze mari prin intersectie, esti bun de trimis in misiuni prin Rusia. Eu unul as fi reusit sa ma opresc in conditii de securitate inainte de intersectie.

   Si da, totusi, scuzele mele, am observat gresit semnul de la 1:29, l-am citit rau deoarece calitatea videoului e slaba. Ai dreptate, deci repet: scuzele mele de rigoare.

   PS: daca esti bun profesor de limba romana, te invit sa-mi predai niste lectii. Multumesc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!