It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Singuri pe strada

Adăugat de TraficRoman
Raportează ca șters! 104

1: biciclist pe contrasens;

2: un nene visator;

3: unul care semnalizeaza dupa ce schimba directia;

4: o doamna care probabil nu a gasit loc de parcare, sta si discuta cu pasagera;

5: o doamna care asteapta ”stafeta” de la alta doamna;

6: se baga  in intersectie cu incetinitorul;

7: carutas inconstient.

13 comentarii

 1. pinguinu nuclear

  la 6 si copilul traverseaza strada intr-un mod…
  Caruta semnalizata cu vesta este un lucru bun fata de alternativa de a nu avea nimic reflectorizant sau luminos. Si o vesta curata e chiar mai buna decat un felinar chior.
  (sa nu mai claxonezi animale, cel putin nu alea cu 4 picioare).

 2. Pen-ultima fază consider că nu își are rostul comentariul tau negativ.
  1. Nu vad sa se fi blocat inaintea trecerii de pietoni. Dealtfel chiar tu spui „Ironic” ca asteapta sa predea stafeta. Eu in locul acelei doamne cand aud ca claxoneaza prostul.. mai bine astept cateva minute. Draq stie ce e in capul lui daca claxoneaza așa!?!
  2. Presupunem varianta ta „nu gaseste parcare” …..ai si stat mult dupa el! Mergi tu in oras strain ne-cunoscandu-l! Ce faci? Nu esti derutat? Sau?
  P.S. sa nu crezi ca eu am dat votul negativ. Chiar NU!

 3. tampitu` ala de NT care „ti`a aratat pe unde merge” a semnalizat dupa ce a efectuat manevra …cata prostie ..

 4. @Gigi: Comentariu negativ la penultima faza?
  Faza cu stafeta: cele 2 doamne de pe trecere, una trece iar cealalta sta si se uita, se pune in miscare cand ma pun si eu.
  2. Poate ai dreptate, dar eu daca nu cunosc o zona/oras/parcare incerc sa nu blochez pe nimeni, las masina unde nu incomodez absolut pe nimeni si o iau pe jos, sau mai dau o tura de parcare, nu asa e normal?

 5. @TraficRoman eu nu observ sa fi efectuat la acea trecere de pietoni „Oprire” ci doar „reducere a vitezei” iar eu fiind mai în vârstă și încerc să traversez și aud voinicul care numai cu câțiva metri înaintea trecerii de pietoni a claxonat încep să am rețineri dacă să trec sau nu! Dacă vine voinicul peste mine! (ferească dumnezeu)
  2. După cum semnaliza acel opel (din care nu am dedus dacă este o doamnă sau un domn…asta numai tu știi) poate erau mai în vârstă și dezorientați ți chiori că dau prin gropi. De aceea eu sunt mai maleabil cu ei…sincer mai ales când îi văd la volanul unei 1310 cu iepurași în spate pe lunetă…și prosoape de la nunta copilului sau când a cununat. În altă ordine de ideiș Da și eu la fel procedez… Parchez unde am posibilitate.. bag avarii și: „Nu știu??, Nu cunosc??, e pe limbă ” … Dar na, nu toți suntem la fel 🙂
  Seară plăcută!

 6. @GiGiMoKa daca esti derutat opresti pe dreapta si recalculezi……daca tot nu iti iese mai dai o tura dar nu te opresti ca vita pe mijlocul strazii si admiri peisajul

  n-am inteles niciodata ce e in capul pietonilor care asteapta sa vada daca ceilalti ajung cu bine si apoi traverseaza

  per ansamblu ai + (la caruta ma multumesc si cu o vesta la cate puteam sa iau pe capota )

 7. @Gabi poți să fii amabil și să ne explici cum ai dedus tu că a oprit „ca o vită”?
  Eu observ de la 0:53 că se pune în mișcare (nu intră în discuție că nu există filmare ceva prin care să îl incomodeze pe @TraficRoman până la acea secundă) apoi se apropie de trecerea de pietoni, acordă prioritate pietonilor și unui patruped (parte din ei), ESTE CLAXONAT din spate și se duce timid! Acum eu te întreb @Gabi dacă după colț te trage un echipaj de poliție ce le motivezi? Că ce că te-a claxonat @TraficRoman deoarece se grăbea? Pietonul este pieton, are acest drept să treacă prin acel loc special dedicat nu contează că este în vârstă sau mai tânăr. Da și pe mine mă deranjează treceri ale pietonilor care au acea doză în ei de mi-se-rupism însă niciodată nu voi împinge alt conducător auto să dea peste ei sau să mă aibă cineva pe conștiință pentru 1 secundă de grabă a mea!

 8. La 4/5 puteai sa ai mai multa rabdare.

 9. @GiGi: Opelul avea ceva secunde de cand statea pe loc, am ajuns in spatele lui si s-a pus incetisor in miscare, a lasat pietonii + patruped sa treaca, apoi am observat ca iar vb cu pasagera si am claxonat.
  Mai jos ai faza mai lunga, sa vezi cam de cate secunde sta pe loc si pana se pune in miscare. Prima data se vede in cadru la 0.06, se pune in miscare la 0.22

 10. Așa o fi @TraficRoman, tu știi… eu nu am văzut să te fi încurcat. Dacă spui că i-ai văzut că discutau.. poate îi spunea celeilalte din mașină ceva de genul: „Ce face femeia aia vrea să treacă sau doar admiră!” 🙂 Eu sunt mai lăsător, este din altă localitate…îi înțeleg. În fine este poate doar părerea mea proastă. Tu știi mai bine… Dar după cum văd parcate mașinile acolo și ăla care parchează fix în buza trecerii de pietoni nu cred că e un trafic așa intens prin care să mă enervez pe alții dacă mă încurcă câteva secunde.. Gata a început Dexter.. o tai în pat! 🙂 Nu te supăra @Trafic că am comentat!

 11. Nu ma supar GiGi, atat timp cat se poate discuta civilizat, nu am nici o problema :). De asta avem comentarii, sa dezbatem 🙂

 12. @GiGiMoKa nu s-a luat nimeni de el ca a dat prioritate pietonilor…..

  1)eu m-am referit la faptul ca filmarea in cauza incepe la secunda 44…secunda la care cel mai tarziu trebuia sa se puna in miscare nu sa astepte sa opreasca altii in spatele lui (presupun ca TraficRoman nu a aparut din neant la 30m de masina lui si strada respectiva are cel putin 100m)

  2)daca te uiti cu atentie cand a plecat de la trecerea de pietoni nu mai avea cui sa-i acorde prioritate (persoana din stanga nu ajunsese la trecere cand a plecat iar cea din dreapta apare in cadru cand deja masina era pe trecerea de pietoni )

  3)de ce s-a dus asa in dreapta ca sa faca stanga?…avea o remorca invizibila si nu putea sa ia virajul?

 13. Nu se recomanda claxonarea animalelor la mai putin de 25-30 metri. Nu stii ce reactie au, daca se sperie sau nu, iar daca mai este si carutasul beat…ai pus-o.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!