It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sinucigasa

Adăugat de Suhaib
Raportează ca șters! 129

Autostrada A49 langa Kassel(Germania),mergeam linistit,pana sa ajung la acest santier….Nefiind o autostrada circulata,s-a inchis o banda pe fiecare sens,fiind puse si indicatoarele de rigoare,incepand cu 2km,800m(santier pe autostrada),iar de la 600m,400m si 200m sunt puse indicatoare ca se inchide B2.

Dupa cum ziceam mergeam linistit(recunosc cu 90),ma asigurasem la indicatorul de 400m,si la cel de 200m,o vazusem pe femeie ca era departe,cu semnalizarea dreapta pusa,asa ca am ramas cu aceeasi viteza,la care ,SURPRIZA!!! A intrat pe  langa mine la distanta mica,de aici si claxonul lung,fara nici o reactie din partea ei.

Totusi cu toata graba,a iesit la prima iesire,eu fiind in spatele ei la 10m,deci a riscat un accident pentru nimic…

Camera de 160grade,nu filmeaza extraordinar de bine,asa ca evitati Transcdentul.

Drumuri bune tuturor!

Ce mai caută lumea:
 • banda sinucigasa2
 • https://www trafictube ro/sinucigasa-2/

7 comentarii

 1. uf, m-am mai linistit , au si ei cascadorii lor! Incepusem sa ma ingrijorez ca asemenea specimene circula exclusiv in RO!

 2. Semnalizare rutiera impecabila, dar prostia nu are granițe. Mai avea puțin și vedeam primul microcar fabricat de Mini.

 3. frankenstein

  era imigranta sigur :)))

  • pupă-i pe nemți în cur până când le lucesc bucile! m-am săturat de mentalitatea de slugă a românilor! oricine e mai bun ca românul, doar în RO e rău, oriunde în altă parte e bine. pe naiba!

 4. @Suhaib 0:15 Mai avea putin si culegea din mers cateva balize 🙁 +

 5. +
  Majoritatea femeilor sofeaza tare ciudat. Lasam la o parte faptul ca nu stiu la ce foloseste manetuta din stanga volanului, dar au o agresivitate uimitoare si prosteasca in a aprecia vitezele relative si distantele. O fac static, nu dinamic. Nu gandesc in timp, si nu fac corelatia spatiu-timp. Daca vad un spatiu liber, se napustesc spre el, fara sa incerce sa aprecieze vitezele relative ale altor vehicule de jur imprejur. Pentru ele, lumea inconjuratoare e un decor incremenit, nu un spatiu cu obiecte in miscare 🙂

  • extreme9933

   :))) Atat misoginism nu am mai intalnit de mult. Felicitari Kor! 🙂 Nu uita sa aplici o corectie sotiei cand ajungi acasa. Preventiv. Stie ea de ce.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!