Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Situatii, „soferi” vs fraieri

Adăugat de florin
Raportează ca șters! 34

sunteti invitati sa va dati cu articole in cap, sa le alegeti doar pe alea care conteaza pentru „soferi”, sa le ignorati pe alea pentru fraieri… sa aplicati codul rutier in litera lui, ca spiritul e la capitolul ala pe care-l conducem detasati pe teme de siguranta rutiera, etc.

Au amendat Codul ala rutier de l-au facut prastie, au avut grija de handsfree, de xenoane, de scaune pentru plozi… cand vine vorba de pus punctul pe I la capitolul responsabilitate/cauza a accidentelor, nimic. Numai in rromania o sa-ti spuna agentul ca trebuie sa acorzi prioritate si celor care merg pe contrasens/pe interzis. etc.

PS: mare noroc pentru Politia Rutiera, ca accidentele pe amiabila nu intra la statisticile de „siguranta”

5 comentarii

 1. Unde scrie ca trebuie sa acorzi prioritate si celor care merg pe contrasens?
  Poate ca esti obligat sa eviti un accident daca poti dar aia este normal.

  • rasta4ian

   Daca doamne-fereste il lovesti pe unul care circula pe drumul prioritar pe sens interzis, atunci vei afla ca vei fi vinovat de neacordare de prioritate.

  • Dar ce prioritate are? Trebuie sa fie o lege, fara lege nu poti fi vinovat.
   Ma gandesc doar, daca intri intentionat in el, alta lege nu stiu.

 2. Pentru ca avem o clasa politica atat de competenta, si o politie atat de preocupata sa faca sugestii de rezolvare a problemelor din legile noastre, incat in codul rutier se spune doar ca trebuie sa acorzi prioritate vehiculelor care circula pe drumul cu prioritate, fara a face distinctie daca circula corect sau nu. Intr-adevar, daca faci accident cu unul care circula pe drumul prioritar pe sens interzis esti vinovat. Ce sa faci, legi tampite, votate de idioti si aplicate de miserupisti.

  • Si care este motivul? Esti vinovat ca….? Poate sa fie doar daca lai vazut si ai intrat intentionat in el, apoi normal ca este vina ta.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.