It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

BMW – slalom mode enabled

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 35

1. Mai nou toti isi comanda BMW-urile cu buton special, cand se urca in masina activeaza butonul slalom si se apuca de treaba. Restu’ e can-can.

2. Acelasi giratoriu cu probleme. Se pare ca acolo daca respecti regulile toti au impresia ca esti un imbecil. Am intrat pe B1, am dat semnal stanga, m-am asigurat, nu era nimeni pe B2, schimbat banda, iar omul venea lansat din B3, evident voia sa iasa drept direct in B2 dupa giratoriu. Ca de obicei, eu trebuia sa visez ce are el in cap si sa-i eliberez calea (are rost sa spun ca nu s-a obosit nici macar sa semnalizeze trecerea B3-B2?)

3. Alt BMW cu butonul magic. Evident, la semafor eram in spatele lui, dar el macar a fost smecher, a ajuns primul.

4. Cedeaza trecerea. Neacordare de prioritate. Aproape poc. Neatentia uneori poate sa te coste…

4 comentarii

 1. doctor faust

  da-mi voie, te rog, sa-ti spun cum e in mintea mea, eu care nu am bmw si nu fac slalom la modul acesta.
  1. mie-mi place sa merg sau sa stau – nu sa ma tarasc. in mintea mea (probabil si a aluia) unde am loc sa merg, merg, unde am de stat stau.
  2. ii urasc din tot sufletul pe eficientii care calculeaza secunde, se tarasc ca melcii (nu zic c-ar fi cazul in video, altii) si ii tin pe altii pe loc pentru ca stiu ei c-ajungem la acelasi semafor.
  3. de obicei, mai ales pe drumuri mai aglomerate, atunci cant stau civilizat in spatele tau care mergi „eficient” ca stii tu raportul drum/asteptat la semafor, in fata ta se mai baga 10 slalomisti, tupeisti, etc, doar pentru ca tu nu mergi (ca sa nu zic „doar pentru ca tu nu te grabesti” – ca pana la urma nu e problema mea cine se grabeste sau nu).
  4. nu inteleg de ce va pasa de ce fac altii (daca!) merg civilizat, bmw, skoda, logan sau rolls. Dai semnal, te duci, poate n-ai chef sa stai asa la cadenta turmei, atata tot.

  • De acord, nici mie nu-mi place sa dorm, dar nici nu vad rostul sa merg cu 80-100km/h printre masini care merg constant cu 50-60km/h vazand ca in fata semaforul e rosu. Dupa cum vezi in clip, toti mergeam cu ~60km/h (usor peste limita legala), vazand cu totii semaforul din fata rosu. So, care ar fi motivul sa faci slalom cu o viteza destul de mare in acea situatie? Iar in prima faza nu se pune problema de viteza de mers oricum, ca se mergea in coloana si la ora aia in zona respectiva rar poti merge cu peste 30km/h, deci din nou, inutil slalomul.
   Cand traficul o cere, merg alert tocmai pentru ca altfel se baga 100 de „grabiti” in fata si apoi stau la coada si la semafoare de mai multe ori decat ar fi cazul, dar cand toti merg normal si tu (nu TU, in general vorbind) esti singurul care iese in evidenta probabil ca ar trebui sa te intrebi de ce tu esti singurul care merge haotic?!
   E doar gandirea mea, poate e buna sau poate nu.
   P.S. Nu sunt chiar genul de sofer care merge eficient in general, ca idee, am facut drumuri de 2000+km intr-o singura zi, doar cu pauze de 15-20 min de relaxare la cateva ore de condus. Imagineaza-ti ca la drumuri de genul daca nu mergi cat de tare se poate n-ai nicio sansa sa faci mai putin de 2 zile… dar alea-s exceptii si trebuie evitate pe cat posibil, nu trebuie facut din asta un stil de a conduce.

 2. Care e problema la faza a3a? :)) Nu are omu voie sa schimbe benzile ca vrei tu? Schimba banda de 1 milion de ori daca spatiul ii permite! Tu de ce ai schimbat banda la faza 2 ? Si tu ai facut slalom 😉 Ala cu fordu nu avea voie sa schimbe banda, dar tu ai voie:)))) Bai dar tare esti tu !

  • Esti amuzant, iar trollezi?
   La faza 2 am schimbat banda ca sa ajung pe B3 si sa fac stanga apoi, diferenta dintre mine si ala era ca eu m-am asigurat, am semnalizat…el a venit in viteza si a taiat benzile alea cum l-a taiat pe el capul, fara asigurare sau semnalizare, iar apoi tot el claxona ca de ce am schimbat eu banda (desi el nici nu intra in giratoriu cand eu eram deja pe B2 la iesire). Daca ce am facut eu la 2 numesti slalom, ai probleme mari la mansarda, dar m-am obisnuit cu comentariile tale de hate deja..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!