It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Slalom Urban Brasov 4

Adăugat de Robert Lazar
Raportează ca șters! 5

Atenţie! Nu recomand nimănui să facă ceea ce fac eu în aceste înregistrări. Am încercat pe cât posibil să respect regulile de circulaţie însă viaţa unui biciclist în trafic este mult mai grea decât credeţi.

De obicei nu merg cu bicicleta aşa cum se vede. Circul normal, respectând regulile de circulaţie, acolo unde este posibil. Conduc şi maşina de aproape 4 ani şi am învăţat foarte mult din ambele experienţe. La volan mă ajută foarte mult reflexele dobândite în anii de când merg cu bicicleta în trafic aproape în fiecare zi şi în plus văd traficul şi din perspectiva unui biciclist. Ca şi biciclist am împrumutat foarte multe din experienţa de la volan. Știu cum e să fii şofer şi să te exaspereze unele situaţii. Aşa că, unde e posibil, încerc să mai ajut şoferi pentru că şi eu, la rândul meu, pot fi ajutat.

Scuzaţi vă rog calitatea filmării. Nu am bani de o cameră GoPro Hero specială pentru acest gen de filmare aşa că am improvizat un sistem cu un telefon Nokia 6234 montat pe cască ce filmează la 640×480 doar la 15 cadre pe secundă.

3 comentarii

  1. parerea mea e ca ar trebui sa incerci si cu telefonul atarnat de gat, sa stea mai fix, ca asa iese o ameteala

  2. Robert Lazar

    L-as pune pe ghidon; problema e ca din cauza ca sta fix acolo va „resimti” toate zdruncinaturile pe care le iau.

  3. Pentru zdruncinături încearcă Deshaker în VirtualDub

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!