It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Slalom Urban Brasov 5

Adăugat de Robert Lazar
Raportează ca șters! 13

Atenţie! Nu recomand nimănui să facă ceea ce fac eu în aceste înregistrări. Am încercat pe cât posibil să respect regulile de circulaţie însă viaţa unui biciclist în trafic este mult mai grea decât credeţi.

De obicei nu merg cu bicicleta aşa cum se vede. Circul normal, respectând regulile de circulaţie, acolo unde este posibil. Conduc şi maşina de aproape 4 ani şi am învăţat foarte mult din ambele experienţe. La volan mă ajută foarte mult reflexele dobândite în anii de când merg cu bicicleta în trafic aproape în fiecare zi şi în plus văd traficul şi din perspectiva unui biciclist. Ca şi biciclist am împrumutat foarte multe din experienţa de la volan. Știu cum e să fii şofer şi să te exaspereze unele situaţii. Aşa că, unde e posibil, încerc să mai ajut şoferi pentru că şi eu, la rândul meu, pot fi ajutat.

Scuzaţi vă rog calitatea filmării. Nu am bani de o cameră GoPro Hero specială pentru acest gen de filmare aşa că am improvizat un sistem cu un telefon Nokia 6234 montat pe cască ce filmează la 640×480 doar la 15 cadre pe secundă.

7 comentarii

 1. Robert Lazar

  Ultimul pe ziua de azi 🙂

 2. Bai nu se mai poate, scot si eu ţoacla maine la munca 😀

 3. e filmat recent ? toata lumea e foarte imbracata :))

 4. Robert Lazar

  @Adrian: 12 aprilie 2010

 5. Vad ca ai pasiune pentru ciclism. Cam cati km faci pe zi? Eu fac cu prieteni cam 25 seara. Si la curse mai lungi in weekend ajungem si la 100, evident cu opriri.

 6. Robert Lazar

  @LittleDot: da, inainte am avut o cursiera cu care mergeam mai repede si mai mult. Filmam si atunci, pacat ca mi-a fost sters contul de youtube si am pierdut tot. Acum am un MTB cu care merg distante variate, depinde cum ma simt. De obicei imi place sa urc in Poiana Brasov, mai merg prin Teliu, Vama Buzaului, Bran, Fundata, Feldioara, Bod, Harman, Sfantu Gheorghe, Covasna, Predeal, Sinaia… asa, aproape de Brasov. Fac si cate 100-120… dar si 20-30

 7. Îţi recomand să treci filmuleţul prin VirtualDub, cu plugin-ul numit „deshaker”; telefoanele Nokia au cameră de filmat de tipul „rolling shutter” aşa că vei fi nevoit să faci nişte setări adiţionale, dar manualul e destul de cuprinzător.

  Uite cam cum ar ieşi: http://www.youtube.com/watch?v=yE__UuQaxzo (e x2 viteza)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!