Smecher cu S Class spala masina pe banda de mers

Adăugat de Anon14
Raportează ca șters! 47

Un smecher cu un S Class isi spala masina lejer ocupand prima banda de mers pe un drum public, toti fiind obligati sa il ocolim. Se intampla in Cluj acum cateva zile.

Ce mai caută lumea:
 • Smecher cu S class

10 comentarii

 1. Asta e țara lor boss, noi suntem doar musafiri aci

 2. Ce ghiolban!

  Cand am citit titlul clipului m-am gandit ca o fi cu vreun ,,S” antic si e scump la spalatori, insa cand am vazut clipul…

  Nu spun ca n-ar avea bani, poate asa se recreaza omul…DAR…acolo si-a gasit?

  Cred ca ar fi putut fi amendat de fostii gardieni daca il prindeau!

 3. Daca nici el n-are bani, cu S Class, si isi spala masina asa… Asta e…Zgarcenia! Au bolid de bolid, si se darama casele pe ei…la gipsy astia din „Peru” sau de unde mai vin. Plus.

  • Ce inseamna „bolid” pentru tine?

  • Nu e vorba de zgârcenie, este vorba de grandomanie, de o încercare disperată de a ieși în evidență cu orice preț, să-și etaleze „valoarea”. Este la fel ca în cazul țiganilor de prin Ferentari care scot grătarul din curte și-l pun în mijlocul străzii să vadă toată lumea că au avut bani de mici, să moară toți „dujmanii”.

  • Eu zic ca valoarea nu sta in bani, ca la fel mor toti, si aia bogati si aia saraci. Valoarea, mai degraba, sta in ceea ce ai in creier si ceea ce poti face, construi. Asta nu-ti poate lua nimeni. Gispy astia nu fac decat sa fie ridicoli.

  • @Bnj2… Sa-ti dau definitia din dictionar sau vrei sinonim direct? Aveam pretentii la tine.

 4. Nu stiu cat de des treci tu pe acolo, insa familia aia de tigani mereu(in sezonul cald) isi spala masinile (doar Mercedes(din cate am vazut)) pe banda de mers. I-am vazut si eu live de multe ori.

 5. @ Anon14 Nu vor sa-si murdareasca curtea 🙁 +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.