It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Smecher de RATB (STB)

Adăugat de beng
Raportează ca șters! 20

Distractia incepe de la 1:44.

Soferul RATB desi avusese statie cu mult in urma si nu avea ce cauta pe acea banda pentru virajul la stanga, s-a dus pe banda 1 care e obligatorie pentru dreapta si a taiat fata celui cu Dodge. Partea faina e ca in Dodge era un politist national in uniforma. Sunt curios daca in urma sesizarii, politistii rutieri il vor identifica pe politistul din Dodge pentru ca el are calitatea de agent constatator si il poate sanctiona pe soferul RATB chiar daca filmarea mea nu e omologata.

10 comentarii

 1. robytza_94@yahoo.com

  Iti dai seama ce i-a facut😐😐

 2. Andrei Ciocan

  80 m Înseamnă mult în urmă ? Asta ca să știe toată lumea unde e stația. Și dacă vroia să se încadreze LEGAL pe banda de stânga îl lăsați vreunul din voi s-o facă ? Probabil că omul a mai pățit-o cu binevoitorii care nu-l lăsau să se încadreze corect. E o părere strict personală. Eu unde văd un STB în dificultate de genul sau echivalent îi dau prioritate, chit că aud un cor de claxoane din spate !

  • La ore de varf, e imposibil sa pleci din statie si sa te incadrezi pe b3 cu ditai autobuzul… e coada de masini 300m in spate.
   Interesant de ca nimeni nu remarca manevra de jigodie a loganului alb… unde sunt tortele si furcile alora care spun ca e interzisa depasirea pe trecerea de pietoni, as mai spune si de obligatia aia de a nu intra in depasire daca alt auto semnalizeaza schimbarea de banda/directie dar stiu ca 90% din „soferii” romani o interpreteaza ca o cursa, cine se incadreaza mai repede pe banda.

  • Sunt 50 de metri ( google maps). Nu l-ar lasa nimeni evident :)))

 3. si voi nu aveti rabdare.. cum vrei sa se incadreze . daca e bara la bara.. nu vedeti ca e cu dita mai autobuzul.. in loc sa il lasati. stati lipit de el. politistul ala oltean. e degeaba..

 4. AragazCuBuleDeAer

  Doi gugustiuci , logan si masina de olt…lasati frate loc de manevra pentru masini mari.

 5. Trec pe acolo aproape in fiecare zi, toate autobuzele fac asa. La cat de greu merge semaforul ala, daca ar incerca sa se incadreze corect mai rau i-ar incurca pe cei care vor sa faca dreapta.

 6. Sunt 50 metri din statie pana in intersectie ! Intr-o zi cu trafic nu are cum sa treaca 2 benzi pana pe prima banda de stanga. Pe logan nu-l vede :)))

 7. Dilema este, cum si-a permis politistul Dodge-ul?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!