Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Smecherasul si politia. BUSTED!

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 53

Atunci cand te crezi zmeu, ti-o iei de unde nu te astepti. Se pare ca de dat asta caii putere si smecheria de doi bani, nu l-au ajutat la nimic. Mi-a placut faptul ca politistii au asteptat putin inainte sa plece dupa el. Au asteptat ca acesta sa ia ceva distanta si sa ajunga intr-o zona din care sa nu mai vada semnalele luminoase in oglinda, dupa care si-au facut loc numai cu girofarul. DAca foloseau si semnalele sonore, smecherasul probabil auzea, dadea o talpa mai sanatoasa si disparea. Asa, s-au dus tiptil si l-au prins dupa nici un km. Felicitari politistilor!

8 comentarii

 1. Foarte bine au procedat politistii, dupa cum ai spsu si tu. Nu am inteles manevra celui prins, a trecut prin stanga bordurii sia poi a facut dreapta pe trecerea de pietoni? Mi se pare foarte putin spatiu si nu vad ce ai rezolva facand asta?? Mersi Huffy!

  • Imediat dupa semafor, a „crosetat” pe cei doi din fata lui, pentru ca „Gigi Glont”, cai multi si minte putina. Daca agata scuarul, isi „rozolva” minunatia de Haudi. Asa, l-au rezolvat politistii. Bravo lor! Asa mai scapam de cate un zmeu, cel putin pentru o perioada. Asta a fost manevra pe care a facut-o https://imgur.com/a/cCFm4eM

 2. Depasire pe linia continua care delimiteaza benzile la mai putin de 50m de intersectie? ar fi bine daca i-ar suspenda permisul… plus ca pot sa mai adauge o nesemnalizare la schimbarea de banda, nerespectarea obligatiei de a conduce vehiculul pe directia impusa de marcajul aplicat benzii 3, nesemnalizare la revenire (probabil)… parerea mea, a luat 2 puncte pentru nesemnalizare si a mancat si gura lor ceva in seara aia.
  De la Inutilitatea Rutiera nu mai am nicio pretentie, saptamana trecuta mi-a virat unul stanga, venind din sens opus, cu indicator cedeaza, eu iesind de pe prioritar… si era echipajul parcat pe colt, cu vedere fix la intersectie si cu rampa pornita. Dupa ce au trecut masinile carora trebuia sa le dau prioritate, s-a bagat Uberica prin fata mea de era sa-i agatz spatele, claxoane, injuraturi… nicio reactie de la organele legii.

 3. ionescu.catalin7

  Era de VL? nu. de SB, Huffy știe.

  • Era de PH si avea Audi. Aia de VL care fac asa ceva prin Sibiu, de obicei au BMW si ala cu volan pe partea gresita :)))

 4. Eveniment national cand mai opreste politia cate un drogat.

 5. Nu avea oare o piţi în dreapta care se udase deja la manevra lui, apoi şi-a schimbat parerea?

 6. claudiu0909

  Masina de politie a asteptat putin ca sa verifice „al cui e”

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.