Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Smecherii si smecherasi

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 97

Ultimul e cioban mare. Eu baiat gigel.. il las.. el cioban.

12 comentarii

 1. Ultimul este cireasa coclita de pe tortul nesimtirii.

 2. Ultimul e vedeta din film, intr-adevar. Masina pe care o conduce spune ceva? Era pitzi? Sau… vreun pustan la 18 ani care conduce masina lu’ taticu? Sau poate nu.

 3. @DTC Aveam eu o vorba: cand ai bani de te dau afara din casa… uiti ceea ce inseamna respect, buna crestere, valori, respectarea legii…(si altele).

  • Nu as corela complet „bani de te dau afara din casa” cu „masina scumpa”. Am un bloc de garsoniere in cartier si in fata lui sunt parcate masini cu preturi intre un etaj din bloc si o scara a lui, iar proprietarii lor stau in chirie.

   Oricum, cine zice ca nu stie ce sa faca cu banii e prost si/sau i-o furat sau castigat la loto. Multi din aia care isi castiga banii muncind maxim nu o sa aibe timp sa ii cheltuie de munca, dar sigur nu o sa ii arunce pe masina aia, mai ales daca au domiciliul in Timisoara, unde inveti plecarea in rampa la trecerea de cale ferata.

 4. @DTC: cred ca era DULaul de la stana la ce manevra o facut 😆

 5. Sal DTC. De sarbatori acum fati si un cadou niste stergatoare calumea. Cam 1 mil. Valeo. :))))))

  • Am un set de lame de rezerva in portbagaj, ne intalnim sa ti le dau daca vrei :))

  • Pe a doua masina trebuie sa le schimb, da.
   Pe partea soferului era ok. Dar pe partea cu pasagerul, lasa urme la greu.

 6. @DTC 0:24, 0:57 Normal, tu trebuie sa te feresti de prosti, ca ei n-au de ce sa se fereasca de tine! De acord si cu descrierea 🙂
  +

 7. Buna compilatie. Ultimul merita in schimb video-ul lui. E nesimtit, se baga ca p**a. Il las cineva, nu e suficient, el trebuie sa mai fenteze pe inca unu si sa-l incurce pe cel de pe sensul opus, toate acestea trecand pe rosu.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.