SMURD in misiune

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 90

Respect pentru oamenii de la SMURD! Fac tot ce pot sa salveze vietile altora si de aceea trebuie sa le oferim ajutorul nostru, chiar daca asta inseamna o simpla oprire sau o banda lasata libera.

11 comentarii

 1. a luat o decizie buna, intr-un timp foarte scurt

 2. pentru astia cu SMURD tot respectu, da pt gaborii de la sectii care isi pun girofaru numa ca sa ajunga mai repede la cafea, multa m… .

 3. Iti dai seama cum sarea pacientul prin ambulanta dupa cateva manevre de astea ….

 4. @jhonny Pacientii sunt asigurati cu legaturi pe targile din SMURD. Plus ca la cum a facut manevra cred ca se ducea la caz.
  Oricum, tot respectul pentru SMURD.

 5. Thomas (4) Exact asta urma sa scriu, dar ai fost mai rapid 🙂 Cu siguranta avea o urgenta, mai ales ca a venit de departe cu sirena in functiune.
  De remarcat inspiratia, timpul de reactie si indemanarea soferului. Am tot respectul pentru oamenii astia si nu-i inghit pe cei care ii obstructioneaza sau nu le acorda prioritate in misiune.

 6. Degeaba,SMURD e peste tot, respect domnului Raed Arafat pt. ca ceea ce „conduce” el salveaza vietile multor oameni , fata de serivicile medicale oferite de cei de la Ambulanta , care ba vin nepregatiti ba vin prea tarziu !

 7. Putea si ala cu Astra alba sa treaca pe banda 1. Tot respectul pentru SMURD, insa sper ca meseriasul asta nu face manevre asemanatoare cand are bolnav si asistent/medic in spate, ca ii tranteste de toti peretii.

 8. Era echipaj de nou-nascuti.

  Trebuie oferit ajutor in trafic si celor de la Ambulanta care la urgenta si vin tot in 8 minute.

 9. @Thomas & @GeluCJ Daca era pacient in spate si mai avea si vreo fractura deschisa, la manevra aia era jale, credeti-ma pe cuvant ! cu toate chingile si sitemele de siguranta.

  Oricum stiti vorba aceea, te salveaza ambulanta ca sa poti muri linistit la spital …asa ca…

  Tot respectul pentru SMURD de asemenea si poate ar trebui inclusi aici si cei de la IGSU.

  Toate cele bune !

 10. era o ambulanta neonatala(nou-nascut)….. 🙁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!