Șofer beat

Adăugat de Fane
Raportează ca șters! 31

sofer beat. de la minutul 0:50

10 comentarii

 1. Ai anunțat poliția?

 2. In momentul acela trebuia sa suni la 112 si sa anunti ca un sifer care este posibil sa fie sub influenta alcoolului sau a unor substante dubioase, circula haotic pe sosea, punand in pericol ceilalti participanti la trafic. In unele zone din tara, politia chiar se misca repede la semenea sesizari.

 3. „ar trebui filmat”. Bine că l-ai filmat.

 4. „Lasa-l in pace” , cred ca glumea.
  ORICE persoana responsabila ar fi sunat imediat la politie sa anunte problema. Poate era drogat, poate baut, poate obosit, poate NU conteaza ce, era obligatia ta ca si fiinta umana sa te implici pentru a-i proteja pe ceilalti. Din pacate egoismul, teama sau pur si simplu, nepasarea se vede in calitatea societatii.

 5. Si tie ti s-a rupt in schimb…

 6. Un mare minus pentru atitudine, in astfel de situatii se anunta Politia si astfel poate se evita vreo tragedie din prostia si imbecilitatea acelui sofer, dar preferam sa fim indolenti si nepasatori ca asa ne-am obisnuit.

 7. Trebuia anuntata politia clar. Putea face un frontal urat. Aveai si filmarea le puteai arata ca nu ai sunat degeaba, dar oricum daca il opreau si iesea cu alcool tie nu iti mai cereau nici o justificare pentru apel. Lipsa de spirit civic din partea ta.

 8. Ce-mi plac mie astia care filmeaza fara sa faca absolut nimic. fane – esti fix ca postacii de facebook care filmeaza violuri fara sa zica nici un cuvintel. Sa stii ca apelurile la 112 sunt netaxabile, asta daca nu aveai credit.

 9. Ce-mi plac mie astia care filmeaza fara sa faca absolut nimic. fane – esti fix ca postacii de facebook care filmeaza violuri fara sa zica nici un cuvintel. Sa stii ca apelurile la 112 sunt netaxabile, asta daca nu aveai credit.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!