It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

„Sofer” de BMW depaseste pe trecerea de pietoni

Adăugat de Titi
Raportează ca șters! 93

Depășire pe linie continuă în dreptul trecerii de pietoni la intrarea în Câmpulung Moldovenesc dinspre Pojorâta (înainte de Hanul lui Miron), în timp ce un copil traversează strada regulamentar.

La acea dată am transmis imaginile surprinse de camera aflată la bordul mașinii personale (https://youtu.be/NsmUbXWswO8) către Serviciul Rutier Suceava (oug.41.2016.sr@sv.politiaromana.ro), Inspectoratul Județean de Poliție Suceava (cabinet@sv.politiaromana.ro) și Inspetoratul General al Poliției Române (igpr@politiaromana.ro), iar răspunsul primit de la aceste instituții (https://bit.ly/2mcFDVd) este uluitor.
Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/sofer-depaseste-trecerea-pietoni/

15 comentarii

 1. Cu alte cuvinte „stim ca era sa omoare un copil, avem dovada ca era sa omoare un copil, dar nu facem nimic pentru ca nu ti’am masurat lungimea obiectivului camerei si nu esti de la rutiera”. Traim in tara lui „s-a rezolvat, nu se poate”. Sa ii tinem minte numarul, daca auzim de el ca a omorat pe cineva, mentionam si raspunsul politiei din Suceava. SV-18-HPG este numarul.

 2. Eu nu pricep un lucru, de ce pe regimul rutier filmările nu pot fi luate in considerare ca proba si pentru alte fapte constituie cele mai puternice probe la dosarele? Sa fie frate clar stabilit. Primul lucru care l fac polițiștii cand e vb de vreo infracțiune intr o zonă undeva, e sa verifice camerele din zona respectivă. Care e diferența dintre o camera de supraveghere si una de bord?

  • Terminati-va cu filmarile care nu pot fi luate in considerare ca proba. Ia baga un google rapid despre cazurile in care baietii care faceau live cand mergeau cu 200 pe autostrada au fost identificati si amendati de catre politie.

  • Cu siguranta, conform legii actuale, nu se poate sanctiona contraventional pe baza acestei filmari. Daca un politist ar semna un proces verbal prin care sa-l sanctioneze pe individ pentru fapta respectiva, ar putea fi acuzat de abuz de serviciu si n-ar avea nicio sansa sa scape nepedepsit.
   Ma gandesc totusi ca ar exista alte variante – sa se duca la el acasa sa-l intrebe de sanatate, sa-l supravegheze in trafic.
   @glontul – cuvantul cheie din intrebarea ta este „infractiune”. Filmarea poate fi luata in calcul ca si proba intr-un eventual proces, dar aici nu e cazul. Daca ar fi un accident cu victime si un dosar penal, atunci in instanta se tine cont si de filmare daca ea exista. Dar pentru contraventie, din pacate nu.

  • Mda, politia Suceava. In vestul tarii se dau frecvent amenzi pe baza filmarilor trimise de participantii la trafic.

 3. Este incredibil de cata inconstienta pot da dovada unii oameni, indiferent de marca masinii pe care o conduc. La fel, nu pot sa nu remarc faptul ca exista si soferi de BMW (a se vedea in acest clip masina de B) care stiu sa acorde prioritate pietonilor si sa semnalizeze.

  • TunedForLife

   Exact la asta ma uitam, ce diferente intre cei doi. Inca o dovada ca problema este intre scaun si volan, nu la marca masinii.

 4. Ai încercat cu mass-media? Un pic de publicitate, iar poliția se va autosesiza ( cam așa se întâmplă )

  Drumuri bune !

 5. eu as incadra asa ceva la tentativa de omor , am inghetat uitandu ma la filmare

 6. Io zic ca filmul trimis de tine e prea scurt, trebuia vreo juma de ora pentru primele 10 secunde doar

  • Am lăsat video-ul mai lung în ideea că poliția va avea nevoie de o analiză mai amplă asupra zonei unde s-a petrecut evenimentul pentru a lua măsuri împotriva individului. Am editat video ca să nu mai fie cârcotași.

 7. In cazul in care autorul este direct implicat(acciden/agresiune in trafic, etc), si filmarea este depusa la politie, se poate face ceva si se face daca clipul este foarte mediatizat. Am fost in situatia in care am depus filmare plus cerere de identificare si sanctionare si au indentificat si sanctionat persoana in cauza. Ce-i drept, la vremea respectiva, clipul a fost preluat cam de totata presa online din Sibiu.
  https://www.trafictube.ro/road-rage-misiune-radar/
  Si sanctiunea palicata: https://imgur.com/sMSHXdw
  Chestia cu omologarea camerei, constatare directa, bla, bla , bla, este doar preaf in ochi. Sa nu imi zica nici un politist ca daca ma filmeaza cineva in timp ce-i dau cu ranga peste picioare unui alt om, nu pot sa faca nimic, pentru ca nu am fost filmat cu mijloc tehnic omologat.

 8. În urma insistențelor făcute asupra Inspectoratului General al Poliției Române, am primit azi (26 septembrie) un al doilea răspuns care demonstrează că Serviciul Rutier din Suceava a încercat mușamalizarea cazului.

  https://bit.ly/2mcFDVd – IGPR Directia Rutiera 1.pdf

 9. În sfârșit s-a făcut dreptate. Șoferul BMW-ului a rămas fără permis pentru o perioadă de 60 de zile. Se putea și mai bine, dar după mai bine de 4 luni de purtat corespondență cu autoritățile statului sunt mulțumit că s-au luat măsuri împotriva individului.
  În link-ul de mai jos aveți toate documentele primite de la IGPR:

  https://bit.ly/2MHgegK

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!