Sofer neatent sau altceva?

Adăugat de viperasp
Raportează ca șters! 20

La inceput am crezut ca poate e obosit si/sau neatent. Insa dupa ce ma depaseste si revine inapoi pe banda 1 nu mai sunt asa sigur… Oricum tot eu era sa ies sifonat pentru ca masina din spate aproape m-a lovit.

6 comentarii

 1. Cu acest comentariu sper sa intelegi ceva din conduita preventiva si anume : cand neamtul trebuie sa iasa de pe national,autostrada etc, sta si 2-3 km in spatele unui camion,autoturism! Nu contest ca „profesionistul” este un idiot, dar tu cum te consideri daca la prima intersectie trebuie sa iesi, adica in 500 de metrii!? Exact despre asta e vorba, riscuri inutile, sa zicem ca depaseai camionul, asta insemna ca tu ii franai in fata sa iesi pe bretea.Felicitari pentru condusul tipic romanesc, cel putin asta a fost intentia ta!

 2. Dar…te-a depasit si a revenit pe banda 1 si pt ca tu dadeai semnal dreapta, incetinisei si te incadrai deja sa iesi.
  Eu cand stiu ca trebuies sa ies in aproximativ 1 km (+/- ceva), ma bag pe banda 1, chiar daca merg putin mai incet cateva sute de metri. Prefer asa decat sa ma incadrez la iesire in ultimul moment, sa fortez, etc.

 3. Doamne…l-a depasit ca in 300 m sa faca dreapta,pe bretea la Fan Courier,cand putea sa ramana in spatele tir-ului…punand-ul pe cel cu tir-ul intr-o ipostaza proasta.Fix ca in Tom si Jerry ati fost(l-ai depasit si la cateva sec. ,te-a depasit el pe tine):)))

 4. Mama ce comentarii destepte pe aici !!! A mai fost o masina care facea dreapta, ala nu-l punea intr-o ipostaza proasta? :))) La cum conduce tiristul se pune singur in ipostaze proaste fara „ajutor”

  • Da’ nu cred ca e vreunul din cei care am comentat mai sus care sa nu fie de acord ca tiristul e un tembel.
   Personal, am zis doar ca prefer sa ma incadrez mai din tip pe banda 1, ca se evit situatiile in care trebuie sa ma bag printre masinile de pe B1, pt a apoi sa le franez/incetinesc in nas ca sa ies eu de pe sosea.
   Si nu ma enervez nici eu, nici pe ceilalti din jur. Toate-s bune si frumoase.

  • Se pare că tu citești printre rânduri și înțelegi doar ce vrei.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!