It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sofer profesionist

Adăugat de cristian grig
Raportează ca șters! 121

M-ai ratat la mustata. Dar stau si ma intreb: unde naiba ai invatat incadrarea asta pe drum domnule sofer profesionist? Ai intrat cel putin un metru in banda mea, inteleg ca erai cu …tirul dar chiar asa. Rusinica, asa bagi oamenii in spital, sau mai rau.

4 comentarii

 1. Incep eu in stilul deja consacrat @trafictube! Esti 101% vinovat – aveai viteza mult peste cea legala! Aproximez 82km/h!

  • cristian grig

   Fabulezi, eram in localitate si acolo in curba aia nu ai cum sa intri cu mai mult de 40 Km/h. Ca tu crezi ca aveam cat zici e treaba ta, ma mir ca nu ai vazut ca ala a intrat 1 m in banda mea, se vede de la o posta dar ma rog, poate nu vrei sa vezi sau vezi ce vrei.

  • @cristian grig, n-ai prins ironia.

 2. cristian grig

  Dupa faza de ieri inca nu mi-am revenit complet. E tare naspa sentimentul ala sa vezi ditamai tirul ca intra pe tine si nu prea mai ai ce sa faci, eram prins ca intr-o menghina intre tir si betonul capului de pod. Ce este de laudat este totusi ca soferul tirului si-a dat seama si a oprit, altfel nu aveam cum sa mai scap pt ca ma lua cu partea din spate care a patruns destul de mult pe contrasens.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!