It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sofer profesionist vs motociclisti incepatori

Adăugat de razwww
31

Între Feldioara și Măieruș, cei doi din fața sunt începători așa că mergeam cu ~80 km/h.

16 comentarii

 1. Gizas ce idiot 🙁

 2. Mie mi se pare ca motocilistul din fata ta a cam accelerat când era depășit de tir.

  • I-a cam dat calculele peste cap. Când a început el depășirea, cel din fața lui razwww era la 7-8m de el, până a ajuns cu tirul în dreptul lui, deja puteau intra 2 tir-uri între ei lejer.
   După instrumetele de bord, pare că razwww are o viteză constantă până pe la 0:37.

  • Cei din fata au viteza constanta, eu am incetinit cu mai mult de 10 km/h (secunda 17, vitezometrul e cel din stanga), nu mai stiu sigur de ce, cred ca incercam sa ii las mai mult loc, poate o sa intre totusi intre noi 🙂

 3. incepatorul

  „Soferul” ala e un mare idiot, dar ar prinde bine sa ii explici motociclistului care mergea in fata ta ca ar trebui sa circule putin mai spre dreapta, asa cum mergeai si tu si capul de coloana.

 4. Articolul 41

  (1) Vehiculele si animalele, atunci cand circula pe drumurile publice pe care le este permis accesul, trebuie conduse pe partea din dreapta a drumului public, in sensul de circulatie, cat mai aproape de marginea partii carosabile, cu respectarea semnificatiei semnalizarii rutiere si a regulilor de circulatie.

  Potrivit acestui articol acel mobrist din fata ta e un b – o – u mare si p – r- o-s- t !

  Camionagiul e la fel de B-O-U dar probabil a fost enervat de atitudinea voastra a mobristilor care vreti respect in trafic dar voi aratati contrarul

  • Ii dai prea mare prezumtie de inteligenta celui cu cisterna:
   – nu cred ca s-o gandit asa departe (articole si ca nu era suficient de pe dreapta, ca dovada ca l-o scos de tot de pe drum pe cel din fata.
   – daca prin absurd s-o gandit, am spus-o si ma repet, daca mergi mai incet pe un drum esti enervant dar e dreptul tau sa o faci, idiot e cel care vrea cu orice pret (inclusiv al unui accident) e un idiot si nu are ce cauta pe strada.

  • cameramio

   Tu ai macar permis de conducere? Pari picat de pe alta lume si reciti teorii si poezii aici.
   Ma adresez, evident, lui CristianConduceDin78.

  • CristianDrive78, pe partea dreapta circulam si noi, ca daca mergem pe partea stanga suntem pe contrasens :))

 5. doctor faust

  sper ca claxonul tau disperat era pentru motoristul care mergea pemijlocul drumului accelerand in timp ce era depasit. incredibil…

 6. robwin_75

  Prea mare distanta intre motociclisti si , inevitabilul se produce . Tir-ul nu-i autoturism , asa ca…

 7. Ce cauta cel din fata ta aproape de axul drumului? Mai ales ca ai zis ca e incepator, apoi distanta dintre voi nu e deloc normala, cum ai vrea, si pe unde sa va depaseasca cineva? Mai bine nu postai asa ceva, sau totusi e bine pt rubrica ” nu faceti ca ei”. Mare minus de la mine, cu parere de rau

 8. 1. Ce cauta aproape de axul drumului? Statea acolo ca sa nu vina cretinul cu masina mica sa-l impinga in sant cand il depaseste aiurea.

  2. In momentul in care te depaseste un TIR si tu nu conduci un TIR ai o problema. Daca in linie dreapta nu poti sa-i dai 90+ motorului poate ar trebui sa cauti niste drumuri mai putin circulate unde sa inveti sa te dai cu motorul. Eu de exemplu nu merg cu bicicleta NICIODATA pe E60 sau E68, aleg mereu drumuri laturalnice prin sate.

  Nu e ok cand te depaseste TIR-ul, orice vehicul ai conduce.

  3. Nu, nu-l scuz pe psihopat, ar trebui sa ramana fara carnet o vreme sa reflecteze ce-a facut.

 9. @razwww Nu-i profesionist, n-a ajuns inca acolo. E doar semiprofesionist 🙁 +

 10. E plin de dinastia ce apoi cer respect in trafic. Care-i motivul pentru care colegul tau nu l-a lasat pe cel cu tirul sa isi termine depasirea mai repede?

  • Colegii au mers cu viteza constanta, se vede ca distanta dintre ei ramane aceeasi, si s-au dat cat mai pe dreapta, chiar iesind dupa linie. De ce zici ca nu l-au lasat sa isi termine depasirea?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!