It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sofer de sarbatoare

Adăugat de Dzan
Raportează ca șters! 68

Cum se da cu iz de sarbatoare, cum ies soferii de duminica pe drumurile patriei.

Individul din imagini intra pe banda unu apoi se hotaraste ca nu e bine si vrea sa intre peste mine pe banda doi. Se aude la un moment dat si un scartait de frana pentru ca la randul meu am incomodat pe cel ce circula pe banda 3.

ATENTIE, contine limbaj vulgar.

3 comentarii

  1. mariusikk

    Si-uite-asa tu il evitai p-asta si te lua ala de pe b3. Asta cu solnita lui isi vedea linistit de drum apoi iar tu trageai din cauza lui. Mare greseala sa tragi de volan, asta e frana blana si daca il eviti bine daca nu sa-i fie de bine.

  2. Din cate vad eu, cand a inceput el sa vireze inapoi pe b2 (ok, fara semnalizare si asigurare, clar ca o gresit si trebuia sa iti acorde prioritate), tu ai inceput sa accelerezi. Conduce putin mai preventiv…chiar nu inteleg de ce trebuia sa accelerezi exact dupa ce el a inceput sa schimbe banda, evindent necorespunzator. Daca te lovea cel de pe b3 tu ai fi fost de vina. Totul se putea evita cu mai multa atentie din partea ta…subliniez inca odata, stiu ca teoretic ai avut prioritate, dar, dupa parerea mea, nu merita sa umblii o gramada pentru reparatii daca se poate evita usor evenimentele neplacute ca cel prezentat de tine.

  3. Astharoth

    Instructorii soferului din solnita si ai celorlalti soferi ca el/ea ar trebui inchisi undeva si aruncata cheia. Trebuiau sa le zica de la inceput ca nu e de ei.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!